3-d effekt i digital kunst

3-d effekt i digital kunst"3-D" er brukt for å beskrive både virkelige verden objekter og noen 2-D bilder av objekter. Det står for tre-dimensjonal, og det refererer til en følelse av dybde som et bilde ser ut til å ha. En vanlig, jevnt-skyggelagt kvadrat på et stykke papir, med ingen andre bilder lagt til det, synes flat, dvs. todimensjonale. Derimot, hvis en annen, er mørkere firkantet legges slik at den første delvis skjuler det, begynner du å ane en tredje dimensjon kommer inn i bildet, fordi den første plassen synes å være på toppen av andre. Kunstnere søker ulike teknikker for å lage 2-D bilder ser ut til å ha 3-D dybde. Mange teknikker kommer fra nondigital kunstformer, som strekker seg tilbake gjennom århundrer av kunsthistorisk

Overlappende

De overlappende teknikk som er nevnt i oversikten er ofte brukt av digitale kunstnere til å opprette et begrenset illusjon av tre dimensjoner. Du kan enkelt bruke en nondigital versjon av denne teknikken ved å følge Oversikt eksempel.

Digital Overlappende

På en datamaskin, kan en digital artist oppnå overlapper effekten med enda mindre anstrengelse. Hun vil tegne to ruter i et tegneprogram, farging hvert unikt og plassere dei så deler av hver okkupere samme plass på skjermen. Som standard, vil hennes programmet vise kun ett felt i sin helhet og vise bare en del av de andre plassen. Et psykologisk fenomen som kalles "gestalt" vil gjøre den delvise plassen ser ut til å være bak hele torget.

Gestalt

Gestalt er det som gjør denne og andre typer 3D-effekter er mulig. I grove trekk er gestalt ditt indre sett av metoder for å levere manglende informasjon. Det gjelder disse metodene for å håndtere den ellers overveldende mengden visuell informasjon du tar i hvert sekund øynene er åpne. I forrige eksempel er gestalt rekvisita --- om du bevisst vil at den skal eller ikke --- de manglende delene av delvis skjult torget. Ditt sinn konkluderer med at disse delene danner en firkant, og ikke bare tilfeldige figurer med rette vinkler og rette kanter.

Perspective

En annen teknikk digitale kunstnere bruker for å formidle en følelse av tre dimensjoner er å gjøre parallelle linjer i nonparallel seg. Perspektiv er den visuelle fenomen som gjør rette linjer ser ut til å komme sammen (dvs. konvergerer) jo lengre disse linjene strekker seg fra øyet. (Se over jernbanelinjene i vedlagte bildet. )

Vanishing Point

En digital artist vil produsere perspektiv innenfor et maleri program ved å velge ett eller flere av en figur (f. eks, rektangel's) kanter og roterende det slik at det er ikke lenger parallelt med de andre kanter i form. Kunstneren vil deretter bestemme punktet der ett par av kanter ser ut til å konvergere og anvende rotasjonen verktøyet til figurens gjenværende par av kantene slik at de konvergerer til samme punkt, som kalles forsvinningspunktet. Kunstneren trenger bare å gjøre dette tidkrevende kanten rotasjon hvis han ikke bruker en 3-D modellering program, som slike programmer møtes linjer automatisk.

Andre artikkelen

 • hvordan å sy en mote tatovering
 • define gresk kunst
 • DIY bilde paraply
 • steg-for-trinn flip bøker
 • historie meksikansk keramisk kunst
 • hvordan å trekke en munn i pixel art bilder
 • hode skudd posing tips
 • portrettfotografering opplæring
 • hvordan å trekke en sølt rail gjerde
 • hvordan å trekke organer når mote designer
 •