tips om nybegynner boudoir foto

tips om nybegynner boudoir fotoBoudoir fotografering er en form for portretter som fanger sensualitet av en (vanligvis) kvinnelig emne. Mens boudoir fotografi kan være seksuelt ladet, og enda litt på kanten, er det generelt ansett smakfull og elegant.

Gjør Subject føle deg vel

Den seksuelle natur boudoir fotografering kan føre til at kvinnen blir fotografert føler seg sårbar og ubehagelig . Men denne stilen av fotografi handler om tillit og styrke ved å være kvinne. For å fange disse elementene på film, er det viktig å gjøre faget føler seg vel. Lag en varm og innbydende atmosfære for å sikre at modellen at hun er i et trygt miljø. Finn ut hva hennes favoritt musikk er og spille den under fotoseanse. Inviter henne til å ta med en venn. Når kvinnen føler seg komfortabel, vil hun være mer tilbøyelig til å slippe løs og bli kreativ med ulike positurer og utseende.

Shoot i en feminin, elegant setting

Enten inne eller ute, settet skulle piple femininitet. En "Boudoir", per definisjon, er soverommet eller private garderobe av en kvinne. Selv boudoir fotografiet ikke alltid utført i en kvinnes rom, er det generelt sett i et feminint miljø. Dekorer sett med myke teksturer og romantiske farger. Bruk møbler som er elegant og innbydende som en fløyelssofa en satin chaise lounge eller en plysj seng. En unik laget forfengelighet eller pyntet speil kan legge både kvinnelighet og karakter til et fotografi.

Bruk Soft, Diffuse Light

Soft, er diffus lys ideell for boudoir fotografering fordi det er smigrende å feminine trekk, og påkaller en følelse av intimitet. Mest boudoir foto er gjort innendørs, og vil kreve noen form for studio belysning. Bruk en skyte-through paraply eller softbox, dette bidrar til å unngå skarpe lys som kan gjøre faget virker blast. Manipulere naturlig lys ved hjelp av reflekser til å lage myke, diffust lys. Nybegynner fotografer som mangler disse dyre leker kan skape optimal belysning ved å henge et hvitt laken over et vindu.

Være provoserende, men Modest

Når det kommer til å fotografere en kvinne kledd i lite-til-ingen klær, det er lett å krysse linjen fra smakfull til tacky. Fra og fotografer har en spesielt vanskelig tid på å lage provoserende, men likevel smakfulle fotografier. Selv om smaken er i stor grad subjektiv, mange erfarne fotografer er enige om at en liten bit av beskjedenhet går langt i boudoir fotografering. Avstå fra positurer som er åpenlyst seksuelle. Prøv å fange intimitet i modellen øyne, som ofte fungerer som det sentrale punktet i en boudoir fotografi. Vis nok til å provosere sensualitet, men alltid la betrakteren litt nysgjerrig og ønsker mer.

Studere verket av ivrige fotografer

På grunn av den økende populariteten til boudoir fotografering, er det lett å finne fotografer som har spesialisert seg i denne sjangeren . De fleste profesjonelle fotografer har webområder med porteføljer av sitt arbeid. Bla gjennom dem og legg merke til tiltalende stilarter og teknikker. Skriv ut fotografier som er spesielt inspirerende. Bruk andres arbeid som base, men utvikler en unik, personlig stil.

Andre artikkelen

 • makramé frosk retninger
 • Slik skriver du en god historie begynnelse
 • hvordan bygge en hjemmelaget maling messe
 • fine art photo teknikker
 • tilskudd til keramikere
 • typer utendørs treverk
 • hvordan farge vaske glasur
 • maling som er trygge for tepper
 • gratis maling spill for jenter
 • kunsthåndverk opplæring
 •