teknikker for bruk av fargede blyanter

teknikker for bruk av fargede blyanterfargeblyanter er en populær kunst medium for både amatører og profesjonelle. De tre sjakter på disse enkle tegneverktøy er fylt med en kjerne av waxy bindemiddel og pigment. Med noen enkle teknikker, kan fargeblyanter brukes til å lage en rekke kreative design. Varierende tegningen trykket med hver av disse teknikkene vil muliggjøre en lysere eller mørkere bruk av farge.

Klekking

Klekking er gjort ved å gjøre flere parallelle linjer. Løft blyanten nederst på hver linje og plassere blyanten tilbake på papiret når du begynner en ny linje. Linjene kan trekkes diagonalt, vertikalt eller horisontalt, og kan være hvilken som helst lengde. Varier avstanden mellom linjene for å oppnå forskjellige visuelle effekter.

Cross-klekking

Med denne teknikken, er den fargede blyanter brukes til å lage klekkingen i én retning, og deretter et andre lag med linjer er trukket i motsatt retning. Det andre settet med klekking er vanligvis i rett vinkel mot det første. Cross-klekking kan brukes for horisontale og vertikale linjer, eller kunstneren kan velge å bruke diagonale linjer vinklet til høyre og venstre. Det er ofte brukt for solskjerming og skape tekstur. Ved hjelp av vekslende farger når cross-klekking kan skape effekten av en visuell blanding av farger.

Frihåndsquilting

frihåndsquilting innebærer å gjøre mange små prikker på papiret med spissen av blyanten. Prøv mellomrom prikkene tett sammen i noen områder og lenger fra hverandre i andre å se hvordan dette varierer effekten. Plassering prikker av forskjellige farger tett sammen når frihåndsquilting kan gi den visuelle effekten av blandede farger. Frihåndsquilting er en effektiv måte å skape tekstur i et kunstverk.

Fram og tilbake Stroke

En meget populær teknikk med fargeblyanter, samt fargestifter, tusjer og grafitt blyanter, er den frem og tilbake hjerneslag. Med denne enkle teknikken tuppen av fargeblyant er plassert på papir og flyttet frem og tilbake i en kontinuerlig bevegelse uten å løfte blyanten fra papiret. Denne teknikken blir ofte brukt for å raskt å fylle store områder med farge.

Scumbling

Scumbling er en metode for å gjøre små, kontinuerlige overlappende sirkler uten å løfte blyanten fra papiret. Det er populært brukt til å fylle områder med farger, selv om det kan være tidkrevende. Denne teknikken blir ofte brukt til å blande farger ved å scumbling farger oppå hverandre. Texture kan lages med denne metoden ved å gjøre større sirkler og ikke fylle området i sin helhet.

Andre artikkelen

 • teknikk for å male skyer på himmelen
 • hvordan å tegne døde blomster
 • logo ideer for fotografer
 • hva er en begrenset utgave art print?
 • ferdigheter for en portrettfotograf
 • hvordan bruke hygrometre i museer
 • hvordan å male et tre Veggmaleri for en barneklubb rom
 • akvarell teknikker med penn og blekk
 • hvordan gjøre ballongen kolonner
 • hvordan å male en murstein Mantel
 •