profesjonelle maleri og entreprenør tips

profesjonelle maleri og entreprenør tipsprofesjonelle malere står overfor mange utfordringer når de prøver å samle overskudd. Maling uhell og mannskap vanstyre kan ofte føre til store økninger i overhead, forårsaker en inndragning av anslått fortjeneste. Hvis du vil at maleriet bedrift å være lønnsom, må du jobbe hardt for å etablere et sterkt omdømme. Dette er best oppnås med nøye ansette praksis og tett oppfølging av mannskapet.

Care g. Kostnader

Mange profesjonelle malere velger å kutte overhead ved å ansette billig, uerfaren arbeidskraft. Selv om dette kan fungere bra på kort sikt, koster det vanligvis entreprenøren alvorlig i det lange løp. Mens uerfarne arbeidstakere er villige til å jobbe for mye mindre enn erfarne fagfolk, de er tilbøyelige til å gjøre kostbare feil som kan redusere fortjenestemargin på et gitt prosjekt og sur omdømmet til bedriften. Mens mindre feil er pari for kurset, store feil, som stiger faller gjennom vinduer og maling søl og spruter på tepper og tregulv, kan koste deg fremtidige virksomhet. Entreprenører må huske på at jungeltelegrafen er et kraftig verktøy for reklame.

Ansette

profesjonelle malere må være grundig når ansette nye arbeidere. Ofte entreprenører unnlater å følge med på referanser og bakgrunnen sjekker. Entreprenører bør huske at de er å plassere disse arbeiderne i og rundt folks hjem. Stygt språk, dårlig hygiene og uflidd klær kan la huseiere sint. I tillegg, når entreprenører ansette folk med kriminell bakgrunn, kan de bli holdt ansvarlig dersom tyveri eller vold oppstår. Når entreprenører ikke klarer å undersøke referanser og kvalifikasjoner, kan de forbehold uerfarne arbeidstakere til farlige situasjoner de ikke er egnet til å håndtere. Dette kan føre til katastrofale skader som kan koste en bunt i arbeiderens kompensasjon gebyrer.

Tilsyn

Vellykket profesjonelle malere ikke kan være overalt på en gang. De med mannskaper arbeider på ulike prosjekter spredt over store områder, kan finne det vanskelig å føre tilsyn sitt maleri mannskaper. Contractors skal plassere en premie på ansettelser erfarne, ansvarlige mannskap formann som skal representere deres øyne og ører mens de er borte. Disse formann bør bli grundig vurdert og betalte godt. Dette vil bidra til å hindre mannskapet dårlig oppførsel som kan føre til klager, kostbare reparasjoner og tapt overhead brukt på ubearbeidet timer.

Andre artikkelen

 • hvordan du gjenoppretter plast trim
 • hvordan å male tømmer møbler
 • kunstprosjektet ideer laget av søppel
 • hvordan å bruke grønn film i silketrykk
 • barns håndverk aktiviteter med bokstaven u
 • om utskriftsmateriale
 • hvordan å male en kaprifolium
 • kort beskrivelse av italiensk renessanse kunst
 • europeiske fliser kunst
 • definisjon av kameraets lukker & release
 •