prinsipper av kunst & line

prinsipper av kunst & line"En linje er en prikk som gikk en tur, sier sveitsiske maleren Paul Klee. Linjer kan bidra til betrakteren går gjennom landskapet av kunstnerens fantasi, guiding øyet som en pil over sammensetningen av en tegning eller maleri. Line arbeidet kan være ekspressiv og emosjonell, eller geometriske og presis, og er en viktig faktor i elementer av design, hvor J. Paul Getty identifiserer som enhet, harmoni, opposisjonen og vekt.

Vekt

Fet linjer understreke formen eller figuren de representerer, tegning betrakterens øye til kunstverkets sentrum av interesse, eventuelt bringe enkelhet og klarhet i et design omgitt av komplekse detaljer. Linjer kan også opprette vekt ved plasseringen deres. Ved å sette et par linjer i en ellers "død," under-illustrerte område i en tegning, gjør en kunstner dem skiller seg ut.

Opposisjonen

Den sidestilling av motsetninger i et kunstverk hisser betrakterens øye og sinn og line arbeidet skaper denne spenningen. Horisontale og vertikale linjer skaper en statisk følelse, mens diagonale linjer foreslå bevegelse og dybde. Nøye utvalgt diagonalene mot en ellers statisk komposisjon låne strøm til bildet eller figuren de representerer. Krøllete eller bølgete linjer kan skape en behagelig kontrast til, eller bryte den visuelle monotonien av, en komposisjon fylt med rette linjer.

Unity

Unity i et kunstverk, hvis overdrevet, skaper inntrykk av at hvert design element er det samme som alle andre element og like viktig. Et landskap tegning av en by eller et forstadsområde kjøpesenter kan kommentere trist sameness av scenen ved å bruke samme linje bredde og stil gjennom hele komposisjonen. Hvis gjort i en minimalistisk stil å skildre noe mer attraktiv, som et felt av blomster, kan effekten bli mer behagelig.

Harmony

En artist skaper en følelse av harmoni ved å bringe en kompleks rekke visuelle ideer og teknikker sammen i en behagelig komposisjon. Han kunne smelte sammen visuelle elementer gjennom repetisjon av linjer-med samme kryss-klekking teknikker og mønstre, for eksempel, å skygge skyene på himmelen, stammene av trærne og bladene på gresset. Linjer kan foreslå harmoni ved utfyller eller balansere hverandre. Her spiller en stor kurve på en linje i et område av sammensetningen av en liten bøy i en tråd et annet sted, det er en tykk, ekspressiv slag "svarte" av en anstendig, vikende linje.

Andre artikkelen

 • risiko for marinen piercinger
 • hvordan gjøre sepia-tonet bilder
 • hvordan er kinesisk kalligrafi brukt?
 • materialer og teknikk som brukes i roman veggmalerier
 • definisjon av Pantone søkeordsystem
 • hvordan å lage hjemmelagde pilot permanent penn blekk
 • hvordan gjøre photomosaics
 • Alberta kunst tilskudd
 • hvordan øker maleri verdien av et hjem?
 • sand og vann kunst
 •