panasonic fotografering tips

panasonic fotografering tipsDu trenger:
Scissors
. Kan åpneren.
Termometer.
Film utvikle tank, inkludert hjul, søyle, trakt og lokk.
Utvikler, bestemt, hypoclear kjemi.
Kleshenger og klyper.

Digital fotografering kan være så enkelt som pek-og-skyt øyeblikksbilder, eller så komplisert som fine-art photography, avhengig av hvor mye innsats du vil legge i det. Panasonic digitale kameraer har automatisering av ansikt gjenkjenning programvare og auto-eksponering algoritmer for pek-og-skyt-brukere, samtidig som proprietære teknologier som tilpasser analog SLR funksjoner og forbedre dem for den digitale alderen. Forstå din Panasonic sine evner er avgjørende i å få mest mulig ut av kjøpet

Forstå Parallax Shift

Hvis du tar bilder på et pek-og-skyt kamera -. Eksempel en av Panasonic Lumix Håndholdte-og er å bruke søkeren, husk at du ikke ser det samme bildet som objektivet ser. Din utkikkspunkt er en tomme eller så høyere enn linsen, en forskjell i utsiktspunkt kjent som parallakse skift. Parallax skift i betydelig grad kan endre hvordan det endelige bildet er skutt, særlig når du fotograferer close-ups. For å unngå parallakse shift, skyt ved å bruke kameraets skjermen i stedet for søkeren. Hvis du må skyte bruke søkeren, unngå å fylle rammen med faget, som du vil risikere å miste sin kantene på grunn av skift. I post-produksjon, kan du beskjære bildet slik du ønsker.

Følg Rule of Thirds

Regelen for tredjedeler er en komposisjon teknikk der fotografier er delt enten horisontalt eller vertikalt i tre like deler. Ideelt sett bør gjenstand for fotografiet du være sentrert på en av de imaginære linjer som deler bildet inn i tre segmenter. Hvis mulig, vil et fotografi balanse forgrunnen eller bakgrunnen elementer til en eller to av de tre seksjonene. Panasonic proprietære Limux Digital utskiftbart objektiv systemet tillater brukere av speilreflekskameraer å se gjennom linsen på kameraet syn skjerm, snarere enn gjennom søkeren som med andre merker av DSLR, gjør det mye enklere for fotografer å ramme og komponere bildet.

Forstå Light Meter og lukkerhastigheter

Panasonic Lumix SLR (Single Lens Reflex) kameraer gir fotografer med mye mer kontroll over hvordan deres kamera fanger lyset på sensor sin. Ved opptak i manuell modus ("M" på programhjulet), er det viktig at du passer ditt eksponeringstid etter lysforholdene. Bruk av lysmåler i søkeren, linjen på kanten med en rekke -2 til 2, vise den scenen du har tenkt å skyte. Indikatoren trekanten skal være sentrert en null for perfekt eksponering. Hvis det er i det negative området, med hjulet på forsiden av kameraet, justere lukkerhastighet til en lengre eksponering. Hvis indikatoren er i positive serien, bruke hjulet til å justere lukkerhastighet til en kortere eksponering. Hold justere eksponeringen ganger, helt til indikatoren i lysmåler flytter til null.

Forstå Aperture

Aperture, målt i F-stopp, kontroller hvor bred åpner en lys ring i kameraet ditt er. Hver full trinn i en F-stopp slipper dobbelt lys som stopper før det: så skyter på F7. 0 slipper inn dobbelt så lys som F6. 0 og fire ganger så mye lys som F5. 0.Hvis du er usikker på hva blenderåpning er perfekt for bildet ditt, kan du bruke Limux's AE bracketing kontroller. Bruk eksponering menyen til å ta serieopptak av bilder, bruke Aperture verdier ett, to eller tre innstillinger over og under den der den er satt. Hver gang du trykker på utløserknappen, vil kameraet ta tre, fem eller sju bilder med området (AE braketten) du angav.

Forstå ISO Hastigheter

ISO-hastigheter er en carryover fra tiden med skyting film , og de måler hvor følsom din lyssensoren til lys. Jo høyere ISO-innstilling, desto mer følsom den digitale "filmen" være, høy ISO er nyttige i skyting eller lite lys, da de gir mulighet for raskere lukkertider, selv om bildekvaliteten blir kornete for hver nye ISO trinn.

Andre artikkelen

 • hvordan du bruker en lys meter for film
 • hvordan å farge en Pella patio døren
 • hvordan gjøre glass perler med en lommelykt
 • hvordan å male sjablonger uten bleedout
 • artist ekstrautstyr tilskudd
 • malerens tape alternativer
 • hvordan å tegne banan planter
 • hvor å konvertere strektegninger til skrift
 • Hvordan kan jeg sjekke for å se om et bilde er verdt pengene?
 • Mikronesia håndverk
 •