magazine design opplæring

magazine design opplæringDet er en økende trend blant magasinet utgivere til å ansette personer med høyere utdanning og opplæring i magasinet design. Enkeltpersoner interessert i å lære hvordan å designe magasiner er best tjent med å melde i grafisk design i utlandet. Mange høyskoler og universiteter tilbyr programmer i Communication Design som kan lære elevene de ferdighetene de trenger for å få et fotfeste i bladet industrien

Historie

Magazine design innebærer en forståelse av journalistikk, grafisk design og publisering. Tradisjonelt har folk ansatt i denne bransjen ikke trenger formell opplæring for å gå inn i yrket. De lærte de ferdigheter de trenger på jobben. Imidlertid er det nå vanlig for folk involvert i magasinet design til ferdig post-videregående opplæring som inkorporerer tekniske ferdigheter og akademiske studier i medieteori, cultural studies.

Basic Curriculum

Læreplanverket for magasinet-design programmer varierer fra skole til skole. De fleste magasin-design programmer fostre en dyp kunnskap om print design, typografi, digital bildebehandling og journal design. Design historie, design og sosial endring, design og persepsjon, og estetikk kan også bli undervist. Studenter som ønsker å lære magazine design ofte melde i Communication Design programmer som mål å lære elevene kommunikasjon design prinsipper, kommunikasjonsteorier og design ferdigheter.

Meta-Disiplinærnemnden Study

I følge AIGA, den profesjonelle sammenslutning av designere, ved år 2015, bør designere har evnen "til å trekke på erfaring og kunnskap fra et bredt spekter av fagområder, herunder samfunnsvitenskap og humaniora, for å løse problemer i et globalt, konkurransedyktig marked for produkter og ideer. "Dette er det som kalles meta-disiplinære studiet. Fordi kommunikasjon og magasinet industrien vil bli mer mangfoldig de neste årene, designere trenger å gjennomgå meta-disiplinære studiet så vel som opplæring i bestemte magasinet design-relaterte ferdigheter.

General Design Kompetanse

Alle grafisk design studenter bør ha en grunnleggende kompetansenivå når det kommer til PC-basert grafisk design programmer. AIGA forklarer at grafiske designere trenger også en rekke nye kompetanse i de kommende årene. Denne kompetansen inkluderer muligheten til å skape og utvikle visuell svar på kommunikasjon utfordringer; forståelse hierarki, typografi, estetikk, komposisjon og konstruksjon av meningsfull bilder, og forståelse av og evne til å bruke opp-to-date verktøy og teknologi. Studenter inn i magasinet design feltet bør bli dyktigere i disse områdene.

Velge rett Program

I januar 2010 ga CollegeCrunch. com en rangering av de 10 grafiske design programmer i USA. Merker seg at den grafiske utformingen feltet var utrolig konkurransedyktig, anbefales det at studentene velge "en skole med en godt ansett program i grafisk design eller beslektede felt" for å gjøre seg mer konkurransedyktig i arbeidsmarkedet. Carnegie Mellon University's Communication Design program, som har mange kurs av interesse for magasinet design studenter, var på toppen av listen.

Andre artikkelen

 • brenn verktøyet teknikker i photoshop
 • makramé frosk retninger
 • media kunstaktiviteter
 • uutslettelig svart skrift væske som brukes i kalligrafi
 • historien om italiensk kunst
 • hvordan å male et tre Veggmaleri for en barneklubb rom
 • hvordan du kan designe dine egne kule plakaten online og skrive det ut
 • kunstsenter tilskudd
 • Carnegie Institution art tilskudd
 • sykkelen maling reparasjon
 •