kulturell art aktiviteter

kulturell art aktiviteterLære om andre kulturer er viktig, spesielt for små barn. . Exploring kulturelle tradisjoner og utvikling vil hjelpe barn tenke kritisk og bli frimodig og nysgjerrig. Imidlertid kan det være vanskelig for dem å visualisere hvordan disse andre kulturer arbeid. Forsterk leksjoner om utenlandske tradisjoner med kunstprosjekter fra hele verden. Ikke bare hjelper dette barna bedre verdsette andre kulturer, det oppfordrer deres nysgjerrighet og kreativitet.

Kente Cloth

Tradisjonelt afrikanere slitasje kente kluter til spesielle seremonier inkludert bursdager, helligdager, religiøse seremonier og andre feiringer. Disse kluter er vevd med bomullstråd inn fargerike geometriske design. Green representerer jorden, er blå uskyld, er rødt liv blod, er svart enhet og gull betyr styrke. Studentene kan lage sine egne kente strimler på musselin ved å tegne geometriske design med permanent penn og maling av design i med tempera maling. Diskuter hva fargene betyr, og gi eksempler på kente design for å hjelpe studentene velge et mønster.

Talking Stick

indianerstammer ofte brukt en snakkende stein eller pinne under gruppesamlinger å sikre at alle ble hørt. Bare den som holder høyt dekorerte pinne eller rock kunne snakke. Studentene kan arbeide sammen for å lage sine egne snakker pinne som de kan bruke i timene diskusjoner og aktiviteter for å sikre alle lytter til alle andres. Bare merk av en 1-eller 2-tommers seksjonen på et tykt dowel stang for hver student. Studenter deretter farge i og dekorere del med maling, tusjer, bånd og fjær. Diskuter med elevene hvordan de jobber sammen for å gjøre noe alle bruker, og hvordan det oversettes til andre områder av livet. Studentene kan gjennomføre Native American -. Tema coloring sider, kryssord eller ord finner mens de venter på å farge i sine delen av pinnen

Didgeridoo

Australian tribal innfødte spille et tradisjonelt instrument som kalles en didgeridoo som produserer et lavt , summende lyd. Laget av uthult tre og høyt dekorerte, er en didgeridoo ofte knapt kortere enn spilleren. Studentene kan gjøre didgeridoos av solid papp innpakning-papir rør. Bare male og dekorere utsiden av røret, ved hjelp av bilder av didgeridoos og tradisjonelle australske motiver som referanser. Spille didgeridoo ved å plassere munnen inne i toppen åpningen av røret, og summende leppene sammen. Lyden vil ekko gjennom røret.

Andre artikkelen

 • Hvordan beskytter jeg mine bilder på nettet slik at folk ikke kan skrive dem ut?
 • hvordan å male faux bronse flis
 • spray maling beslutningstakere og tips
 • hvordan å reparere Colt 1911
 • hvordan å male kjøkkenet knotter
 • Ocean City, New Jersey kunsten å surfe festival
 • vinteren veggmaleri ideer
 • gullmaling ingredienser
 • italiensk stolthet tatovering ideer
 • Slik Refinish en glassfiber dusj pan
 •