instruksjoner for hvordan du kan utvikle 35mm film

instruksjoner for hvordan du kan utvikle 35mm filmBlant de ulike filmformater som finnes, er 35mm den enkleste å utvikle. Du trenger bare en vask og en helt mørkt skap for å utvikle en rull med 35mm film, bortsett fra kjemikalier som du kan kjøpe på et bilde butikk. Bruk svart-hvitt film når de lærer å utvikle, som farge innebærer timing og temperatur presisjon av en mekanisk prosessor

Du trenger:.
Sakser
Kan åpneren.
Termometer.
Film utvikle tank, inkludert hjul, søyle, trakt og lokk.
Utvikler, bestemt, hypoclear kjemi.
Kleshenger og klyper.


en.
Åpne filmen beholderen med boksåpner i fullstendig mørke. Klipp av filmens lederen, den delen av filmen som er smalere enn de andre, ved hjelp av saks. Prøv å håndtere filmen bare i kantene, og ta vare å kutte lederen av i mellom perforert.
To.
Legg filmen på hjul ved å skyve det gjennom oppføringen poenget med kulelager, og deretter vri hjulet frem og tilbake til all filmen er viklet rundt spolen. Klipp av de gjenværende plast kjernen fra filmen beholderen når filmen er såret.
Tre.
Sett kolonnen i tanken og plasser hjul inni. Topp hjul med trakt som vil enten skru eller falle på plass. På dette punktet, er filmen beskyttet mot lys. Bring tanken inn en tent vasken område.
Fire.
Skyll filmen ved å fylle tanken med vann, anvendelse av lokket, og propaganderte den konstant i 30 sekunder. En pålitelig agitasjon metoden innebærer snu og vri tanken på samme tid, noe som gjør at vannet grundig vasker filmen. Forkaste dette vannet ned i avløpet.
Fem.
Mål opp utvikleren kjemi, tar merke av temperaturen med et termometer. Det er nødvendig tid for å utvikle filmen avhenger av filmen varemerket, dets hastighet, temperaturen på tiltakshaver, og fortynning av utvikleren. Consulting både mottakeren av film og instruksjonene med utbygger er nødvendig. Agitere i fem sekunder hvert 30. sekund, og trykk på tanken å fjerne luft bobler. Når du er ferdig, forkaste utvikleren i avløpet.
6.
Tilsett vann på tanken, og rist konstant i 30 sekunder. Kast vann ned avløpet.
7.
Legg fixer kjemi på tanken og rist en gang hvert minutt i fem sekunder. Gjenta denne prosessen i fem minutter. Ikke hell fixer i vasken, da det inneholder sølv. Samle den og bringe den til en lab for disponering er sterkt anbefalt.
8.
Etter enda et vannbad, tilsett hypoclear kjemi. Rør hele tiden i to minutter. Kast hypoclear i dass når du er ferdig. Hell konstant rennende vann i tanken i fem minutter for å skylle.
9.
Finn et sted å henge film for å tørke der det ikke vil bli forstyrret. Bruk klesklyper til å feste filmen til kleshenger, og plasser en Klesklype på bunnen av rullen, slik at det vil tørke rett.

Andre artikkelen

 • hvordan å tenne en horror fotoseanse
 • hvordan å tegne graffiti piler
 • hva er en god tre gjerde beis / lakk?
 • hvordan å male en konkret skorstein
 • arkitekturdesign tutorial
 • jade carving verktøy
 • hvordan å trekke likene av ekte mennesker
 • blekk maleri tutorial
 • hvordan gjøre fancy kinesiske lykter
 • hvordan å male en baseball hjelm
 •