hvordan sette opp silke screening

hvordan sette opp silke screeningSilke screening er en eldgammel kunstform, dateres tilbake til kinesiske dynastier. Det er en enkel metode for å bruke blekk for å gjenskape en tegning eller bilde og, som alle utskrifter metoder, kan det gjøres gjentatte ganger for å produsere flere eksakte kopier av samme bilde. Silke-screening er også det enkleste utskriften teknikken å mestre fordi den krever mindre fingerferdighet enn andre metoder, og oppsett for prosessen er enkel og rimelig

Du trenger:. .
Rom å bruke som et mørkerom
Silketrykk.
Silke-screening blekk.
Diazo emulsjon.
Silke-screening nal.
Scoop coater.
Plate glass.
UV-lys.
Tabell.
Hinge klemmer.
Skruer.
Skrutrekker.
Drill.
Trykkpapir.
Svart plast søppelsekker.
Emulsjon remover.
Sprayflaske.
Slange eller makt vaskemaskin.

Darkroom Oppsett


en.
Finn et rom som minimal lyset kommer inn, som en bad eller kjeller.

to.
Light-bevis i rommet så minimal lyset kommer inn. Dette kan gjøres med svart, plast søppelsekker som er teipet, limt eller stiftes på plass. Bruk to lag med plast for best resultat.
Tre.
Sett opp en tabell i mørkerommet som vil tillate deg å stille inn skjermen opp vertikalt slik at du kan strøk den lett. Dekk denne overflaten med aviser, som denne prosessen vil bli rotete. Dette er hvor du vil frakken din skjerm med emulsjon og la dem tørke.
Fire.
Brenn skjermen med en UV-lys ved å plassere bildet med ansiktet ned på baksiden av skjermen og skinnende UV-lys på den i ca fem minutter. Bruk et stykke plate glass å holde bildet på plass. Gjør dette på et rent, flatt underlag.

Vask og Preping et arbeidsområde


en.
Rengjør forberedt skjermen grundig med en strøm vaskemaskinen eller slange for å løsne de myke emulsjon og lage hull for blekket til å passere gjennom. Dette kan gjøres utendørs eller i en garasje. Spray vannet hvor bildet var, forsiktig pusse skjermen for å hjelpe løsne emulsjon og deretter satt ut for å tørke.
To.
Opprett en arbeidsflate for selve skjermen-utskrift. På en flat, glatt overflate, installere hengselet klemmene ved å bore pilothull og holde dem på plass med skruer. Sørg for at de er stramme og rette, og ikke lenger fra hverandre enn omtrent halvparten av bredden på skjermen din.
Tre.
Rengjør bordet for å sikre at du ikke får en rot på baksiden av utskrift overflate, og sørg for at den er glatt slik at nal kan bevege seg fritt.

Printing


en.
Plasser tørket skjermen sikkert i hengselet klemmer. Legg et stykke avis under. Spre blekket i en jevn linje over bildet og deretter bruke nal, holdt på ca en 60-graders vinkel til skjermen, for å dytte blekk gjennom ved å trekke den mot deg raskt og problemfritt.
to.
Sjekk resultatene av utskriften. Hvis de ser bra ut, gå videre til trykkpapir. Hvis ikke, fortsette å øve på nye ark med avisen til du får det riktig.
Tre.
Tørk av bildene på et tørkestativ, gulvet, ute i solen eller på en flat overflate hvor bildene ikke vil bli tilsmusset eller tuklet med.
fire.
Rengjør alle blekk av skjermen når du er ferdig, og pass på å fange blekket i en vask eller bøtte til unngå misfarging av overflaten på skjermen er over. Fjern emulsjonen bruke emulsjonen remover, sprøyting rikelig og unngå kontakt med hud som Remover er veldig surt. Når hele skjermen er vasket ut, sett den til side for å tørke helt for din neste utskrift

Tips og advarsler


 • -. Forkle og beskytte arbeidsflaten fra blekk og emulsjon, som har en måte å få overalt
 • -. Hvis du ikke lykkes på første, fortsette å prøve. Screen utskrift er vanskelig å mestre og krever en diskret touch
 • -. Emulsjon og emulsjon remover er svært giftige. Unngå hud-og øyekontakt spesielt. Pass på at du kvitter deg med emulsjon og emulsjon remover riktig i henhold til kommunens krav.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å male pistol severdigheter
 • hva er meningen med ortografiske tegning?
 • hva er disketiketter teknikken?
 • hvordan å trekke en kjærlighet blomst
 • hvordan finne et portrett fotograf
 • hvordan å designe en logo India
 • hva er hevet blekk?
 • hvordan å trekke folk fra en side-visning
 • hvordan du velger utvendig maling for et hus med en grå garasje
 • media kunstaktiviteter
 •