hvordan å lage et galleri nettsted

hvordan å lage et galleri nettstedSom kunsten verden blir mer internasjonal, har Web tilstedeværelsen for kunstgallerier bli av avgjørende betydning. Ikke bare kan et kunstgalleri nettsted la galleriet å utvide sitt publikum og gi kunstnerne større publisitet, kan det også trekke i potensielle kjøpere fra hele verden, hjelpe dem til å se galleriene sine tilbud uten å besøke galleriet i personen. Selv om bygge et kunstgalleri nettside kan virke skremmende for dem uten tidligere erfaring bygge nettsteder, flere verktøy finnes for å gjøre prosessen enklere.

Du trenger:
Digitalkamera eller skanner


en
Registrer din galleriets domenenavn. . . Ved å få et domenenavn som inkorporerer galleriet ditt navn, vil du oppfordre gjenta besøkende og se mer profesjonelt. Domenenavn kan kjøpes online enkelt; GoDaddy. com og Active Domain er gode ressurser for å sjekke hvilke navn er tilgjengelig, og for å gjøre kjøpet
2
Velg en plattform. . . For mer etablerte gallerier, plattformer som Squarespace er gode fordi de gir deg et bredt utvalg av lagring og designmuligheter. Plattformer som WordPress og Blogger kan være nyttige verktøy for nyere gallerier, men kanskje ikke har alle de verktøy for å lage en kompleks, særegen nettside. Uansett hvilken plattform du velger, vil nettstedet gi deg informasjon for å koble til ditt domenenavn, og for å sette opp det grunnleggende (som tittel og hjemmesiden) til nettstedet ditt.
Tre.
Ta bilder av høy kvalitet. Det viktigste elementet av kunstgalleri nettstedet vil være bilder som skal vises både i miniatyr form (slik at siden lastes raskt) og tilgjengelig i høy oppløsning (for kunder som ønsker å se bildene nærmere). Kvaliteten på disse bildene må være utmerket til å tjene som et markedsføringsverktøy.
Fire.
Design ditt nettsted. Hvis du har midlene, kan du finne grafiske designere (mange er online) som vil hjelpe deg å designe ditt nettsted. Din valgt plattform vil også tilby mange alternativer for grunnleggende design. Prøv ikke å bli revet med forskjellige farger og fonter. Som med selve gallerirommet, bør fokus være på kunstverket.
Fem.
Markedsfør kunstverk. Nettsteder som artnet eller Galleries-Online la gallerier å lage sine egne undersider, rettet mot et allerede eksisterende klientell. Ved å lage en side og linke det til ditt eget nettsted, kan du doble eller tredoble seerne som du mottar den nye kunstgalleriet nettsider.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan fortelle forskjellen mellom latex og oljebasert maling
 • hvordan å trekke menneskelige herresko
 • hvordan å tegne graffiti bobler
 • maleri wainscoting
 • Slik oppdager fake fransk malerier
 • trekull maleri tips
 • instruksjoner for bruk av bassenget kø
 • hvordan du skriver ut panorama bilder
 • hvordan mote og grafisk design er relatert
 • hvordan brannen studio lys med en synkronisering ledning
 •