hvordan å ha profesjonelle bilder gjort på en bil med modell

hvordan å ha profesjonelle bilder gjort på en bil med modellVed siden av en persons hus, dens blitt sagt at det dyreste elementet de eier er trolig bilen sin. Og det er nok sant i de fleste tilfeller. Selvfølgelig, ulike eiere se på bilene sine på forskjellige måter. Noen ser dem bare som en måte å komme fra punkt A til punkt B. Andre er langt mer i sine biler, om dem som kunstverk snarere enn enkle utilitaristisk enheter. Det er de eiere som kan beslutte å få sine biler fotografert med en modell av en profesjonell skytter

Du trenger:.
Photographer.
Model.


en.
Finn en passende fotograf. Ikke alle fotografer spesialiserer seg på fotografering biler med en modell i bildet, så du må gjøre noen undersøkelser for å finne den rette fotograf for seansen. En av de beste måtene å gjøre dette på er å finne fotografer som har en online portefølje med prøver av sitt arbeid, slik at du kan bestemme om deres stil passer det du leter etter. Du kan se i gule sider og ringe fotografer eller studioene for å se om de tilbyr det du leter etter. Du kan også gjøre en online søk etter fotografer i ditt område som er spesialister på biler eller modeller eller begge.
To.
Finn en modell dersom fotografen ikke fungerer med modellbyråer, selv om de sannsynlig vil. Hvis du trenger å finne en modell, bør dette være relativt enkelt ved å kontakte lokale modellbyråer. Eller kanskje du er heldig og vet en modell selv, som vil tilby sine tjenester.
Tre.
Sammenlign priser for seansen. Det kan godt være et stort spekter av priser, avhengig av fotografen. Få en rekke sitater før du tar den endelige avgjørelsen. Spør fotografen hva slags pakkeløsning de tilbyr, hvor mange utskrifter kommer med pakken, hvor mye ekstra utskrifter du får, og om du får en CD med bilder med pakken.
Fire.

Finn ut hvor og når du ønsker å ha bilen fotografert. Fotografen vil sannsynligvis ha noen ideer hvor du kan skyte bilen, men vil trolig jobbe med deg hvis du har en preferanse for innstilling av skyte din. Kanskje du foretrekker dramatisk, industrielle bakgrunn over mer naturskjønne bakgrunn, eller vice versa. Kjøre rundt og se på en rekke steder for å se hva den beste utseende er. Selvfølgelig, kan fotografen bare være skyting bilen i et studio, så det er bakteppet allerede være bestemt.
Fem.
Detalj bilen. Selv om det kan virke opplagt, grundig detaljering bilen er svært viktig før en skyte for å få de beste resultatene. Vask den og så voks det så malingen ser like fint som det muligens kan. Rengjør og detalj hjul og dekk, motorrommet og interiøret, siden du aldri vet hva slags skudd det fotografen kan bestemme seg for å ta.

Andre artikkelen

 • hvordan å designe vannflasker
 • fargeteori for kunstnere
 • den beste måten å male et kjøleskap
 • materialer og teknikk som brukes i roman veggmalerier
 • hvordan å male konkrete pool dekk
 • gjør grå vask tatovering blekk
 • hvordan å male et gjerde med oljebeis
 • hvordan du kan dekorere med maling veggmaleri
 • hvordan å lage en vannhjulet
 • innrammede bilder etter hotell
 •