håndverket poser ideer

håndverket poser ideerDu trenger:
kamera eller skanner
. bildebehandlingsprogram.

Craft poser inneholder instruksjoner og elementer for å gjøre en bestemt fag på ett sted. De holder håndverket rekvisita organisert og sikre at alle har de elementene som trengs for å fullføre et prosjekt. Craft Posene er en gave i seg selv eller håndverket kan bli en gave når den er ferdig. De er en praktisk måte å okkupere barn på lange bil eller fly turer hvis du velger de rette elementer

Flyselskap Craft Bag:. Felt collager

Et 8-for-10-tommers stykke filt vil passe gjennomsnittlig flyselskapet bordet med plass til overs, ifølge dimensjoner fra flyselskapet seteryggen og bordet annonsør, Brand Connections Sky Media. Selv Transport Safety Administration regler som i juli 2010 la saks med 4-tommers eller kortere blader i håndbagasje, kan du enkelt utelate dem hvis du kutte alle de kjente figurene på forhånd.Ta med sirkler og ovaler i internasjonale hudfarger, trekanter, firkanter og rektangler å lage organer og hus og et par dyr silhuetter. Legg en lys gul sol form og en hvit eller sølvfarget full, halv og kvartal moon form. Legg til stjerner og diamanter til å gjøre himmelen scener. Inkluder treet silhuetter. Bruk gallon størrelse plast glidelås poser slik at innholdet i håndverket vesken er lett å skanne gjennom flyplasser.

Artist på Go

Bruk en mini ryggsekk som en bil håndverk bag. Ta med en pakke på 8 til 10 forskjellige farger tørr slette markører, en 8-by-10-tommers tørr slette oppslagstavle, en limstift, kunstige blomster, pre-cut selvklebende håndverket skum figurer, stick-on rhinestones, vannfri håndvask og en veske-størrelse vev pack. Bruk stick-on figurer, til rhinestones og blomster dekorere rammen av diskusjonsforumet før du bruker den til å trekke landskapet mens du rir sammen. Du kan rengjøre diskusjonsforumet med waterless håndvask og vev etter behov.

Plast lerret Project Belysning

Skriv ut flere enkle barnets coloring sider for prosjektet maler. Transfer linjene i ditt valgte tegningen til et tilsvarende størrelse ark av plast lerret å bruke permanent markører eller maling. Gi nok 24-tommers lengder av garn i hver farge trengs for tegningen, herunder garn for pisk-søm grensen.Ta med en plastikk billedvev nål for et barns håndverk bag. Legg til et hefte som beskriver enkel plast lerret masker med diagrammer. Annette Rosanelli og Chris Rickert, mor-datter eiere av Needlepointers. com nettstedet, har utarbeidet en alfabetisk sting guide som inneholder diagrammer og video demonstrasjoner i hver maske. Store disse prosjektene i gallon størrelse glidelås lagring poser.

Andre artikkelen

 • hvordan sette opp en tatovering pistol
 • rene fargeteori
 • hvordan gjøre ballongen kolonner
 • skulptur carving verktøy
 • Slik Refinish og male en helstøpt marmor vask
 • Slik ren olje kunst malerier
 • hvordan å tegne et ansikt i 2d
 • sørvestlige art ideer
 • hvordan å tegne hule mennesker
 • tatovering ideer for magen min
 •