fordelene ved å skissere et fotografi

fordelene ved å skissere et fotografiHvis du er en artist, har du sikkert hørt uttrykkene "Skynd deg! Jeg kan ikke holde dette smilet for alltid!" eller "Har du pengene mine?" fra en modell. Hvis du tegner et landskap, kan været snu regnfulle og du må leave. These attributter kan være frustrerende når du tegner. Tegning er en tidkrevende prosess, og du ønsker å jobbe i ditt eget tempo. Ved å bruke et fotografi, er mange av frustrasjonene av kunst eliminert, slik at du kan jobbe med litt fred i sinnet.

Time problemer

Hvis du arbeider med ekte fag, blir tiden et problem. En modell har vanligvis en planlagt avtale tid og du må jobbe inne i den tiden slot. Finne den ideelle landskapet kunne innebære kjøre to eller tre timer, eller prøver å fange en solnedgang som ikke opphold ikke fortsatt. Hvis du tegner et fortsatt liv i en blomst eller frukt, blomstene begynner å wilt etter et par timer og skjær frukt (særlig epler) blir brune. Arbeide med et fotografi, kan du arbeide i ro og mak. Du kan jobbe en halv time, gå gjøre andre ting og komme tilbake til tegningen senere. Med et fotografi, er alle spørsmål om tid eliminert.

Cost problemer

Modeller belaste sittende avgift, og dette kan variere sterkt fra modell til modell. Andre fag har sine egne kostnader spørsmål, slik som utgifter til bensin for å kjøre til den valgte landskapet. Fotografier på den andre siden er tilgjengelig på en nominell kostnad eller i en innledende modellering gebyr.

Rendering Nøyaktighet

En sterk fordel av fotografier over fag er rendring nøyaktighet. For eksempel hvis nesen på en modell ikke er trukket helt riktig, kan tegningen ser ut som en helt annen person. Hvis modellen betaler du for et portrett, vil du ha en misfornøyd kunde som ikke vil betale deg. Med andre fag som en innstilling sol, de ulike belysning presenterte kunne endre utseendet av landskapet. Noen kunstnere bruker en lys tabell (et lite glass overflate med lyspærer under). De plasserer bildet på lyset bordet, og tegningen papir på toppen av bildet. Detaljer skinne gjennom til papiret, og du kan gjøre en veldig lett skisse på papiret av detaljene. På den måten, er nøyaktighet bevart.

Avstand problemer

Med et fotografi, gjør modellen ikke trenger å være nær deg. Du kan godta en kommisjon for et portrett fra lang avstand. Faget poster du et bilde, dra dere portrettet, og post bildet tilbake med portrettet og få betaling. Med landskap, kan du for eksempel tar et bilde av en langt utenfor eksotisk sted mens du er på ferie. Senere kan du arbeide utenfor bildet hjemme.

Movement problemer

Movement spørsmål er alltid en bekymring. Dette gjelder spesielt med dyreliv og dyr tegninger. Uansett hvor mye du ber et dyr å bo stille, vil det ikke. Andre eksempler er planter som beveger seg i vinden, eller små barn modeller som av natur ikke kan være lenge i ro. Skisse fra et fotografi eliminerer disse bevegelsene problemene.

Computer Aided Drawing

Med et fotografi, er datastyrt tegning mulig. Du skanne bildet, og et program genererer en tegning-lignende skisse av bildet. Dette er ikke mulig med levende motiver. Forskere Jin Zhou og Baoxin Li ved Arizona State University i 2005 utviklet et program som gjengir en tegning fra bilder ved hjelp av skyggelegging teknikker. Ved å bruke en datamaskin til å gjøre tegningene, styrer du prosessen, men datamaskinen styrer effektene og fargene du velger.

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre olje pastell kunst
 • mangfoldig karriere i fotografering
 • hvordan å bygge en fotografering porteføljen
 • verktøy som brukes til å lage en japansk maleri
 • cool ansikt maling ideer
 • brosjyre dekke ideer
 • brystvorte piercing problemer
 • hvordan å lage en bronsestatue av en levende modell
 • tatovering skriftstiler
 • instruksjoner for hvordan du kan utvikle 35mm film
 •