elektriske verktøy for carving stein

elektriske verktøy for carving steinElektroverktøy er brukt på en rekke grunner når carving stein. Elektroverktøy er raskere, sterkere og krever mindre anstrengelse. Selv elektroverktøy ikke alltid er ideell for detaljert arbeid eller arbeid på mykere steiner, de er viktige verktøy for enhver steinhugger eller stein skulptør. Elektroverktøy kjøres på enten strøm eller lufttrykk. Pneumatisk verktøy krever kompressorer for å fungere. Noen verktøy som skjære eller kutte på høye turtall bruker et senter vann-feed system for å kjøle ned sine kniver, plater eller biter.

Sager

Sager kan skjære gjennom steinen raskt, men slipper mye stein støv. For å begrense støv, kan våte sager brukes. For hardere steiner, som granitt, er galvanisert diamantblader brukt som kan håndtere hardheten på steinen. Sager kan være håndholdt eller monteres inn i tabeller eller glir tog.

Drills

Drills kan brukes med mange vedlegg å skjære stein. Core borekroner lage hull i steinen. Hammer øvelser kombinere en hammer-aktig action med boring. Hammer øvelser bruker karbid-eller diamant-tipped biter som kan håndtere den kraftige styrken av verktøyet. Air øvelser er drevet av en kompressor, og kan bruke mange drill og kjernebor til å arbeide steinen.

Die Vinkelslipere

Rettslipere kommer i el-og air-drevet versjoner. De spin karbid-eller diamant-grader. Disse grader er biter som terningen jeksel spinner til å kutte og skjære inn i steinen. Die kverner er bra for mindre områder, detaljer arbeid og å skjære seksjoner av stein som kan chip med kraften av en meisel og hammer.

Vinkelslipere

Vinkelslipere bruke blader, plater og hjul til å kutte og skjære av stein. Mykere steiner kan bli kuttet med karbid mur blad. Harder steiner krever diamant blad eller skålformet hjulene til å fjerne materiale. Kverner kommer i elektrisk-og luft-drevet versjoner. Pneumatisk verktøy er ofte foretrukket fordi de bo kjøligere under bruk.

Rutere

rutere brukes til å skjære inn i steinen ansikt eller rundt hjørnene. De arbeider med en rekke formet routing eller profilering biter som spin og klippe eller slipe bort steinen. Rutere kan brukes til å skrive tegn og lage dekorative kanter på steinen.

Hammers

Pneumatiske hammere skjære steinen med en handling som ligner på jack hammer. De kan utstyres med meisler, hammer-ender og foringen verktøy. Meisler må karbid tips å jobbe med stein som marmor og granitt. Hammer-ender knuse og fjerne store deler av stein med stump slag. Foringen verktøy har pyramideformet poeng i endene som pulverisere steinen overflate.

Polermaskiner

Pneumatiske og elektriske poleringsmaskiner fjern og polerer overflaten av stein raskt og lettvint. Center vann-feed systemer kan brukes sammen med disse verktøyene til å kutte ned på varmen og støv som produseres når de arbeider. Poleringsmaskin bruke mange vedlegg avhengig av hardheten på stein og hva slags arbeid som må gjøres til det.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan tilpasse bilder
 • hvordan å tegne 3d art
 • gratis barnehage håndverk
 • kan strukturert fliser på gulv males?
 • jorden dagen display ideer
 • hvordan å trekke en muskel bil på nettet
 • hvordan å fullføre eksterne metall veggen
 • gravert bilde ideer
 • hvordan å male marine livet i olje
 • hvordan å male glassfiber vinduer
 •