ekorn kunstprosjekter for preschoolers

ekorn kunstprosjekter for preschoolerspreschoolers utvikle og styrke fine motoriske muskler av hendene hver gang de gjør kunstprosjekter. Sterk motoriske muskler er viktig for å skrive bokstaver og tall. Kunst gir også preschoolers en mulighet til å uttrykke sine kreative energi, noe som øker selvtillit. Førskolebarn også utvikle en bedre forståelse av temaer for studier av å oppleve emnet gjennom kunst.

Pine Cone Ekorn

Ta en tur fall med førskolebarn og samle noen kongler. Du trenger bare en kongle for hver ekorn du vil gjøre. Klipp ut et hode, armer, bein og hale figurer fra brun bygging papir. Dekorere kroppen figurer med en sort fargestift. Tegn sirkler for øynene og rektangler for tennene. Lim dine figurer på din kongle med hvit lim. Som en variasjon, bruke piperensere til armer eller en fluffy hale i stedet for papir.

Ekorn på en Log

Skjær en tom toalettpapir røret nedover langsiden og forsiktig flate det litt. Dette vil la røret til å sitte på bordet uten å rulle. Krøller et lite stykke brune eller grå bygging papir i en tett ball og lim den på toppen av røret som kroppen av ekornet din. Krøller en mindre brikke av samme farge bygging papir i en tett ball for hodet på ekorn og lim den på toppen av kroppen. Klipp arm, ben og hale figurer fra den brune eller grå konstruksjon papir. Lim kroppsdeler på ekorn din. Du kan krølle halen før limes til ekornet din ved å pakke den rundt en blyant først. Dekorer hodet som limes på sirkler for øynene, en trekant for nesen og garn for munnen. Legg to rektangulære tenner.

Kaffe Ground Ekorn

Skjær en profil form av et ekorn fra et stykke vanlig papir eller tag bord. Paint ekornet formen med hvitt lim blandet med litt vann. Dryss tørt kaffegrut på ekornet figuren. Dekorer den ferdige ekorn med googly øyne og tørr, knust fettuccine nudler for tennene.

Squirrel Mobil

Klipp et tre figur med tre store grener fra bygging papir. Lim farget silkepapir på grenene til å representere fall blader. Mens limet er tørket, skåret et ekorn figur fra brun eller grå bygging papir og dekorere det med fargestifter eller markører. Cut to eikenøtt figurer fra oransje eller gul bygging papir og farge på toppene av eikenøtter brune. Punch hull i hver av grenene og på toppen av ekorn og kongler. Tie ekornet og kongler til treet med garn. Punch et ekstra hull i toppen av treet til å henge den mobile fra taket.

Andre artikkelen

 • visuell persepsjon avhandlingen ideer
 • persistens av minne beskrivelsen
 • hvordan å designe en superhelt logo
 • hvordan å designe unike logoer
 • hvordan å farge en Pella patio døren
 • hvordan du rengjør en røyk-skadet oljemaleri
 • foto forvrengning programmer
 • hvordan å tegne et realistisk ansikt steg-for-trinn
 • hvordan å male brann rister
 • verdien av kunst
 •