Slik flytter du bilder fra Kodak Gallery

Slik flytter du bilder fra Kodak GalleryThe Kodak Gallery er et gratis online lagringsplass nettsted der du kan laste opp og organisere fotografier. Det er redigeringsalternativer i galleriet, som tillater deg å gjøre justeringer til bildene. Etter at bildene er klare, kan du vise din samling som en lysbildefremvisning, dele og skrive ut til ulike medier som bøker, kort og smykker. I tilfeller der du ikke kan finne originale bildefilene, men har dem lagret i en Kodak Gallery, kan de lastes ned til datamaskinens harddisk

Du trenger:.
Computer.
Internett-tilkobling.


en.
Åpne din Kodak Gallery-konto. Klikk på "Mine bilder"-fanen. Åpne fotoalbumet som inneholder bildet du vil laste ned. Musen over miniatyrbildet av det ønskede bildet.
To.
Et vindu vises rundt thumbnail med en "Print Options" drop-down menyen. Velg "Last ned høyoppløst. " (Hvis du ikke opprinnelig laste opp bildet ditt til Kodak Gallery som et bilde med høy oppløsning, kan den ikke lastes ned til datamaskinen din som høyoppløst. Etter å ha valgt "Last ned høyoppløst," bildet vil bli overført til datamaskinen din på den samme oppløsningen det ble lastet opp. )
Tre.
En "Opening . . . " vinduet vil vises. På dette punktet, velge å enten åpne bildet i et redigering program eller lagre filen uten å åpne den i et annet program.
Fire.
Klikk "Åpne med" og "Browse"-knappen . Bla gjennom "Velg hjelpeprogram" vinduet og velg din foretrukne redigering program. Etter å gjøre endringer i bildet i det valgte programmet, navn og lagre filen på harddisken.
Fem.
For Mozilla Firefox 3. 6. 8 brukerne, de retningene er forskjellige. Klikk "Lagre fil" hvis du ikke vil redigere bildet. Høyreklikk på filnavnet i "nedlastinger"-vinduet. Velg "Åpne innholdsmappe. " Den "nedlastinger"-mappen åpnes med det nedlastede bildet uthevet. Endre navn på bildet. I den venstre kolonnen, velger du «Flytt denne filen. " En "Move Items" bla gjennom vinduet vil vises. Fra inne i "Mine dokumenter"-mappen, åpne "Mine bilder"-mappen. Lag og gi navn til en ny mappe, om nødvendig. Velg mappen for bildet. Klikk på "Flytt"-knappen.
6.
Det samme er sant, også, for Internet Explorer 8 brukere. Klikk på "Lagre". Den "Lagre som"-vinduet vil vises. Hvis "Lagre i" mappen er ikke den mappen du vil lagre bildet i, klikker du den blå pilen ved siden av det å bla gjennom datamaskinen og finne ønsket mappe. Lag en ny mappe, om nødvendig. Gi bildet et nytt navn. Klikk "Save" igjen.

Andre artikkelen

 • christian kunstaktiviteter
 • historie skulptur
 • hvor å fjerne sharpie markør fra veggene
 • historien om tegneserier kunst i Amerika
 • kunst aktiviteter for funksjonshemmede
 • hvordan lære å tegne dyr trinn-for-trinn
 • hamret kobber teknikker
 • tips for oljebasert maling opprydding
 • hvordan å male betongblokker i en kjeller
 • tutorials på handcoloring bilder med oljemaling
 •