hvordan å trekke folk for barn

hvordan å trekke folk for barnSelv tegne mennesker er en populær aktivitet for barn, er unge kunstnere med å starte opp og kan dra nytte av følgende trinn for å få den slags resultat som de håper. Når barna vet fremgangsmåten for å følge for å tegne en person, vil de ha et grunnlag å bygge. Øvelse gjør mester, og ikke alle barn er en født kunstner, men følgende retninger for å trekke folk vil sikre at deres tegninger vil minst ligne mennesker med alle de riktige grunnleggende vedheng

trenger Du:!
Paper.
Blyant.
Markers.
Fargestifter.
Fargeblyanter.

Tegn med blyant


en.
Bruk en blyant til å tegne en svært lys pinne figuren på papiret, står rett opp med sine armene på deres side. Hold linjer veldig svak som du vil slette mange av dem. Formålet med pinne figur er å lage en guide som hjelper deg med proporsjoner. Sørg for at proporsjonene til pinne figur ser ut som et menneske. Hvis personen armene er forbi knærne eller deres hode er for stort for kroppen sin, justere proporsjonene.
to.
Juster pinne figur til hva stillingen din person skal være i. Du kan velge å holde tegning som en person som står opp med armene på sin side, men du kan også velger å trekke noen med armene forlenget eller stående på en fot. Slette ett lem av gangen og trekke det peker i riktig retning.
Tre.
Nå som pinne tallet er i din valgte posisjon, må du gi dem en kropp. Begynn med overkroppen sin. Avgjør om din person er tynn, feit, gjennomsnittlig, og så videre, og trekke sine nakken og midt-delen, stopper ved bena.
fire.
Deretter trekke beina stikker ut av kroppen du har tegnet. Pass på bredden på bena står i forhold til personens kropp. Gi tegningen to føtter.
Fem.
Deretter trekke armene og hendene. Pass på at hver hånd har fem fingre viser, eller velge å få tegneserie lage en knyttneve, gir tommelen opp eller fred tegn.
6.
Gi tegneserie et antrekk. Hvis de er kledd i bukser, må du kanskje justere bena slik at du viser formen på buksene stedet for formen på nakne ben. Eller, hvis du tegner en jente og hun har på seg et skjørt, kan du beholde den nederste delen av hennes naturlige beinet form. Tegn en skisse av klærne den personen vil ha før du sletter noen linjer som ikke skal vise under klærne.
7.
Nå som kroppen din er ferdig, fylle ut noen detaljer om ansiktet. Sørg for å ta to øyne, en nese og munn, og to ører. Tegn en frisyre, med mindre du vil at personen skal skallet!

Coloring


en.
Tørk bort alt uønsket blyanten parker og spore over din person med en mørkere farge . Bruk en blyant eller en svart penn til å spore over og rundt hodet, nakke, armer og ben.
To.
Bruk markører til å spore over og farge din karakters klær.

3.
Color din karakter i realistiske farger. Velg skin tone avhengig av hva nasjonalitet din karakter er. For en kaukasisk karakter, kan du la den personen hvitt eller farger i ham eller henne med en beige eller brun blyant. For en sort figur, kan du farge ham eller henne med en lys eller mørk brun blyant for en mer naturlig effekt. For alle hud som vises, bruke en farget blyant. For klær eller hår, opt for en markør eller stift.
Fire.
Gi din karakter en bakgrunn. Tenk på hvor de kan bli hengende ut. Hvis du har tegnet en liten jente i en tutu, kan hun stå på en scene. Hvis du har tegnet en brannmann, kan han stå foran en Firehouse.
Fem.
Husk å signere dine kunstneriske mesterverket nederst i høyre hjørne!

Andre artikkelen

 • hvordan man skal forstå farge i akrylmaling
 • tips for bruk av bedazzler
 • hvordan du får en gratis offentlig kunst tilskudd
 • rene fargeteori
 • hvordan du kan bygge din egen grønne egg
 • hvordan man kan kjøpe kunst fra Thomas Kinkade
 • stoff art veggen henger ideer
 • hva er vinyl akrylmaling?
 • karakteristikker av olje maling
 • hvordan å male en målvakt hjelm steg-for-trinn
 •