tilskudd for kunstnere i canada

tilskudd for kunstnere i canadaDu trenger:
tegneblokk
. Blyant.
Eraser.

Artister i Canada kan søke om tilskudd fra en rekke kilder, inkludert den føderale og provinsielle regjeringer og private selskaper. Disse gir støtte et bredt spekter av artister behov, som for eksempel reiser og utgifter tur, utstilling etableringskostnader, og film-og teaterproduksjon. Mange tilskudd målet kunstnere på ulike stadier i sin karriere. De fleste tilskudd kan bli vurdert og søkt på nettet, og den prosessen kan være komplisert eller enkel, avhengig av mengden og formålet med tilskuddet.

Federal Grants

Federal kunst tilskudd leveres av en rekke etater, det mest kjente av disse er Canada Council for the Arts. Tilskudd fra dette byrået målet profesjonelle canadiske kunstnere og kulturorganisasjoner fokusert på dans, inter-kunst, media kunst, musikk, kino, visuell kunst, skriving og publisering. Byrået definerer en "profesjonell kunstner" som "en som har spesialisert opplæring i feltet (ikke nødvendigvis i akademiske institusjoner), som er anerkjent som sådan av hennes eller hans jevnaldrende, og som har en historie med offentlig presentasjon eller publisering. "Ifølge byrået, de vanligste typer tilskudd støtte etablering og produksjon, faglig utvikling, bosted og reise. Andre føderale virkemiddelapparatet for kunst inkluderer Utenriksdepartementet og International Trade og kanadiske Heritage's Arts Policy Branch.

Provincial Grants

The Alberta Foundation for the Arts gir tilskudd til enkeltpersoner og organisasjoner i åtte ulike områder: kulturelle forbindelser, dans, film, video, litterær kunst, musikk, teater, visuell kunst og nye medier. Tilskudd er rettet mot å fremme utviklingen av Alberta kunstnere, tradisjonelle kunstnere og kunst-administratorer ved å gi støtte til konkrete prosjekter. Søknader og retningslinjer er tilgjengelig online. Ontario Arts Council tilskudd hjelpe Ontario kunstnere: de gir støtte til prosjekter i kunstfaglig utdanning, fellesskap og tverrfaglige kunst, håndverk, dans, Franco-Ontarian kunst, musikk, Nord-kunst, teater, touring og visuell kunst. Visuell kunst tilskudd er delt inn i tilskudd til "nye," "mid-karriere" og "etablerte" artister, og verdiene av priser varierer fra $ 5000 til $ 15. 000. Tilsvarende målrettede tilskuddsordninger administreres av Art Councils of British Columbia, Manitoba, og Newfoundland og Labrador, samt New Brunswick Arts Board, Nova Scotia's Film Development Corporation, Saskatchewan's Arts styret og Quebec's Société de développement des Entreprises Culturelles.

Commercial Grants

Kommersielle stipend og priser tilgjengelig for kanadiske artister inkludere Canada Film Center's Telus Innovation Fund og Shaw Rocket fondet. Den Telus Fondet støtter kanadiske medier artister og selskaper å delta i "nye former av høy kvalitet, original kanadiske innhold som utforsker nye måter å tilnærme underholdning og historiefortelling. "Det gir tilskudd på opp til $ 100. 000 for å dekke kostnadene ved produksjon av film, fjernsyn, nye medier eller kryss-plattform prosjekter The Shaw Rocket Fondet støtter den kanadiske barne-TV-industrien;. Vanligvis gir det $ 250. 000 til en 13-episode TV-serien, laget-for-TV-filmen eller spillefilm. tilskudd av mindre verdi kan brukes for å presentere en idé som er i tråd med fondets formål.

Andre artikkelen

 • hvordan å selge et design idé skisse bok
 • hvordan å lage en 3d animert karakter diskusjon
 • hvordan du skal male panel og trim
 • luftfuktighet og interiørmaling blemmer
 • hvordan å tegne 3d blomster
 • inspirerende plakaten ideer
 • hvordan å vise kunst i et galleri
 • egypt og kunst
 • hvordan du gjenoppretter plast trim
 • verktøy for kutting og polering granitt
 •