utgivere ’retningslinjer for å skrive barnebøker

utgivere ’retningslinjer for å skrive barnebøkerAlle forfattere må følge retningslinjene når du sender inn materiale for publisering. Dette gjelder for de som ønsker å skrive barnebøker også. Retningslinjene slår fast hvordan og hvor du skal sende inn, det materiale som er akseptabelt, hva betaler kan forventes og hvor lang tid det vil ta å høre om manuskriptet er akseptert eller avvist. Innsending av et manuskript blindt, uten å lese retningslinjene, er nesten en garantert avslag

General Retningslinjer for innsending

Det er et par ting konsekvent om å skrive og sende inn til en barnebok utgiver i tillegg til spesifikke retningslinjer ulike utgivere kan ha. Disse reglene bør følges hvis du vil ha den beste muligheten for suksess. Les alltid spesifikke retningslinjer og sørg for å følge dem. Formater manuskript riktig, sørg for å bruke riktig utgivernavnet og alltid inkludere et kort brev med introduksjon. Ikke fortell utgiveren hvor store boken din er. Bare la dem få vite om eventuelle tidligere kreditter du måtte ha (kort, og bare de sp aktuelt), kort gi en oversikt over boken, be om at de anser det for publisering og takke dem for sin tid. Dette er grunnleggende retningslinjer som bør følges i tillegg til utgiver-spesifikke retningslinjer.

Writer's Digest Children Writer's og Illustrator's Market

The "Children Writer's og Illustrator's Market" er en av de eldste og mest respekterte ressurs tilgjengelig for finne markeder for boken din. Den oppdateres årlig og gir detaljerte innsending retningslinjer for hundrevis av markeder. Retningslinjene angir betale prisen, hvor og hvordan du sender inn og annen viktig informasjon. Gå gjennom boka og velge noen få markeder som virker som en god passform for arbeidet ditt. Boken er tilgjengelig på nettet og i de fleste bokhandler (se Resource 1).

On-line Childrens Market Databaser

Det er flere online-markedet databaser som gir detaljert og oppdatert markedsinformasjon for forfattere av barnebøker (se Ressurser 2 og 3). The Colossal Directory of Children Book Publishers er en av de beste. Dessuten tilbyr Writer's Market bøker på Writer's Market database på nettet for en liten avgift, som omfatter markeder for barns utgivere. Hvis du er seriøs om å tjene til livets opphold i bransjen for å skrive barnebøker, er Writer's Market en god investering.

Andre artikkelen

 • Slik skriver du en romantisk kjærlighet scene
 • hvordan å skrive en barnebok
 • hvordan du skriver, publisere og selge en bok
 • Slik skriver du en trilling dikt
 • hvordan å skrive en roman - 07 - killer kapitlet de
 • hvordan du kan starte din egen daglige journal
 • Slik skriver du en god bokanmeldelse på levende sosiale
 • Slik skriver en krok for en historie
 • Slik vert en fantastisk bok klubb
 • hvordan å resirkulere webinnhold
 •