lekeplass trekonstruksjon vs resin plast

lekeplass trekonstruksjon vs resin plastÅ skape et trygt, innbydende lekeplass for barna krever omtanke og planlegging. Du vil kanskje vurdere ting som størrelse, komponenter, sikkerhet og pris. En integrert del av disse vurderingene er materialet brukt i konstruksjonen. Derfor, veiing av fordeler og ulemper med tre spiller strukturer versus resin plast strukturer er en viktig del av den innledende planleggingen

Vurder barnets alder

Kjøp små, formstøpt plast strukturer for yngre barn. De liker små områder og er mer komfortabel med små utstyr. Kjøp små lysbilder som gir en mild tur uten overveldende barnet. Se etter plast tunneler eller plast med hull skåret i siden for en runde kikke øyet eller gjemsel. Eldre barn som mer aktivt utstyr for uavhengige spill, slik som svinger, trapezes og en bølge lysbilde. Disse er vanligvis laget av tre.

Mobility

Kjøp en spiller struktur som lett kan flyttes hvis du har planer om å flytte etter at du kjøper lekeapparater. Plast som er egnet for barn i alderen 2-5 er lette, bærbare og lett flyttes. Du kan kjøpe tre strukturer som gjør at barnet ditt til å vokse inn i dem (alderen 3 til 11), men hvis du flytter før de vokser fra dem, må du ta dem fra hverandre og sett sammen. Trebygninger er også ofte satt i betong ved installasjon.

Sikkerhet

Plastmaterialer er jevne med avrundede kanter og er generelt tryggere enn trekonstruksjoner. Tre holder ikke opp så godt utendørs, og kan splint eller knekke, og det kan være usikre. Maling og beis brukes til behandling av trevirke inneholder kjemikalier som kan være en trussel mot barnets helse. Wooden swing sett på unlevel bakken kan være vaklende eller tips når det brukes av en entusiastisk barn. Swing setter også kreve mer ledig plass rundt dem for å hindre ulykker.

Pris

Plast lekeplass strukturer er modulære brikker manufacted i en fabrikk og solgt direkte til butikker som ferdig produkt. Derfor er plast utstyr dyrere enn tre lekeapparater. Wooden lekeplass strukturer kommer i mange prisklasser avhengig av hvor mye arbeid du er villig til å gjøre. Den minst kostbare er "alt unntatt trelast" kit. Du kjøper trelast og skjær den selv. Det neste alternativet er "alt inkludert. " Precut og pre-boret trelast er lagt til den grunnleggende pakken som inkluderer andre komponenter og monteringsanvisningen. Hvis du har mer penger enn tid, kan du kjøpe veden lekeutstyr til en pris som inkluderer installasjon.

Miljø

Vurder virkningen på miljøet. Plast er mer praktisk, men det er ikke biologisk nedbrytbart. Du kan, imidlertid, videreselge eller gave lekeplassen utstyret når barnet outgrows det. Plastic lekeplassutstyr er også tilgjengelig i resirkulert materiale. Ved bruk av treprodukter, se etter bærekraftig skogbruk Seal (SFI) på etiketten. Dette betyr at treet har blitt høstet i henhold til retningslinjene for Sustainable Forest Act. Når du kjøper trelast-laget utstyr, må du kontrollere at tømmeret er "sertifisert tømmer. "

Andre artikkelen

 • hvordan du søker etter slektshistorie poster online: billige slektsforskning
 • hvordan du skriver i-karakter fanfiction
 • hvordan du får billige brukte bøker
 • hvordan å lage en bookplate for din egen bok
 • hvordan å skrive en historie bok
 • hvordan å skrive en roman - 05 - forfatter’s block 1
 • hvordan et litterært byrå arbeid?
 • hvordan du kan utvikle din idé fabrikk
 • hvordan å skrive en bokanmeldelse
 • måter å selge en publisert bok for den tenne
 •