hvordan vi kan forbedre fiction dialog

hvordan vi kan forbedre fiction dialogHar du noen gang slitt med fiksjon dialoger? Synes samtaler vanskelig å komponere og vanskelig å lese? Skrive en jevn flytende samtale er enklere enn du tror, og kan ta en solid scene fra en historie og punch det opp til et høyere nivå

Du trenger:.
Et godt tekstbehandlingsprogram som Word, Word Perfect, eller Excel.
En eksisterende scene fra en historie, eller en idé for en


en
Historien dialog:. . Til å begynne med, trenger du en skriftlig samtale. Hvis du ikke har en fra en eksisterende historie, raskt komponere en for formålene med denne øvelsen. Det trenger ikke å være en komposisjon verdig en Pulitzer Prize. Din dialog kan være rask og enkel. Den viktigste delen er å ha en dialog å jobbe med og forbedre i noen få korte skritt. Enhver grunnleggende samspillet mellom to mennesker vil tjene formålet. For å demonstrere, vil jeg bruke følgende grunnleggende fiktive samtale, og vi vil jobbe med jazzing det opp til en mer dynamisk samtale i et par korte skritt.
"Hva gjør du til middag i kveld? "Jack sa.
" Ingenting, "Jill svarte.
"Vil du gå til Darryl er med meg?" Jack spurte.
"Nei, jeg kommer til å bo i kveld," Jill svarte.
to.
Bestemme uuttalte samtalen: Samtaler er ikke bare verbale utvekslinger. Eksempelet så langt har ordene "sa", "svarte", "spurte", og "svarte" for å beskrive samspillet mellom Jack og Jill. Imidlertid er bedre enn 75 prosent eller mer av det vi sier kommunisert i våre tone, bøyning, og kroppsspråk.
Derfor ville vi trenge en idé om hva som ikke blir kommunisert i ovennevnte dialog som vil legge interesse og handling til historien. Hvilke handlinger er tegnene utfører, hva tone de bruker til å snakke, hva som ikke leseren vite at vil hjelpe historien sammen?
I dette tilfellet, vil vi legge til en romantisk element i denne . . novelle
3
Forbedre Lesbarhet: Samtaler tendens til å stamme når det blir en "sa han-hun svarte-han spurte-hun svarte" utveksling. Historiene er om handling og samhandling. Det er viktig å vise hvem som snakker, men det er ikke nødvendig å bruke en versjon av "sa". Vi kan overvåke hvem som gjør det snakker ved å vise en handling med samtalen. Hvis mulig, unngå å bruke ord som sa, spurte, svarte, og svarte. Fiktive fortellinger og samtaler om handlingene og interaksjonene mellom to personer.
Knytte trinnene sammen så langt, kan vi nå omskrive den første setningen, legger handlingen, elementer av romantikk, og bedre lesbarheten av historien.
Jack stanset foran Jill's Apartment, stirret på og stokke føttene hans for en liten stund. Han kikket på Jill nervøst, stemmen hans skalv litt. "Hva gjør du til middag i kveld?"
4
Rewrite samtalen:. Nå kan vi takle den komplette omskrivning av samtalen. Kombinere trinnene ovenfor, kan vi gjøre denne enkel samtale og forbedre historien betraktelig ved å gjøre det mer dynamisk og mer lesbart.
Jack stanset foran Jill's Apartment, stirret på og stokke føttene hans for et par øyeblikk. Han kikket på Jill nervøst, stemmen hans skalv litt. "Hva gjør du til middag i kveld?"
Jill smilte til Jack da hun låste døren hennes. "Ingenting. "
Jack så opp på henne og smilte usikkert. Modigere litt, var det skjelver borte fra stemmen hans. "Vil du gå til Darryl er med meg?"
Hun åpnet døren. Likevel smilte, grep Jill Jack 's hånden og førte ham inn, lukker døren stille bak dem. "Nei, jeg kommer til å bo i kveld. "

Tips og advarsler


 • Unngå ord som sa, spurte, svarte, svarte, spurte, etc.
 • Mer kommunikasjon tar sted fra kroppsspråk enn hva som faktisk sies.
 • Angi høyttaleren gjennom handlinger, kroppsspråk, bøyning, og tone.
 • Andre artikkelen

 • hvordan en bokklubb arbeid?
 • hvordan å lage cover art
 • Boken markedsføring ideer
 • hvordan bli publisert
 • hvordan å skrive en middels karakter roman
 • Slik skriver du en morsom novelle
 • hvordan å skrive et mord roman
 • Slik skriver du en personlighet har historien
 • hvordan å publisere en idrett bok i Storbritannia
 • hvordan er bøker vurdert for barn?
 •