hvordan du oppretter din egen e-bok

hvordan du oppretter din egen e-bokI dag er mange gjennomsnitt, vanlige mennesker er selv-publisering og skape sin egen litteratur ved hjelp av stadig fremme teknologi. Hvis du er i stand til å navigere rundt grunnleggende funksjoner på datamaskinen, så du også kan opprette og publisere veldig på e-bok

Du trenger:.
Subjectcomputer accessMicrosoft ord (eller dokumentet lage programvare) PDF Create softwareE-post og /eller et nettsted.


en.
Du kan finne PDF lage programvare overalt at dataprogrammer er solgt. Du må kjøpe dette produktet (som vanligvis kjører rundt $ 50. 00) og installere på datamaskinen. Dette er en trygg, rask og enkel prosess.
To.
Velg et emne som du ønsker å skrive om. Motivet kan være forklarende eller demonstrativ. Det er helt opp til deg. Du kan ha omfattende kunnskap om en person eller sted, og ønsker å dele denne i å skrive. Du kunne ha et talent for å fikse ting, eller utføre visse aktiviteter og ønsker å lære andre om hvordan å gjøre det samme.
Tre.
Når du har valgt motivet og du vet hva du vil å si om det, bør du lage en disposisjon og et grovt utkast av din informasjon. Dette kan gjøres på papir eller på datamaskinen.
Fire.
Etter en vurdering av repot du vil ferdigstille det ved å sette den i formatet du vil ha det lest. Dette trinnet er som det endelige utkast til en bok rapport. Du vil stavekontroll og organisere materialet. Du vil tittelen og lagre dine bidrag i dokumentet delen av din datamaskin.
Fem.
Når artikkelen din er lagret kan du gå til dokumenter og finne tittelen. Du vil rett klikk på denne artikkelen og med programvaren som er installert, vil du se et nytt vindu som gir deg muligheten til å "lage PDF fra fil. "Du vil venstre klikk på denne. Det vil da be deg velge en innstilling der du vil at dokumentet publisert. For nybegynnere, kan du bare velge standard kvalitet. Jo mer kjent du blir med resultatene, jo mer vil du ønske å endre det tilsvarende.
6.
Etter valg av kvalitet, er din e-boken ferdig. Du vil ha to kopier av dokumentet på datamaskinen din. Den ene er den opprinnelige som du opprettet med Microsoft Word. Den andre er E-bok, eller PDF-filen som du opprettet. Gratulerer! Du er en forfatter!
7.
Du kan gjerne en e-postadresse eller en web-site for å sende PDF-filen fra. Noen mennesker gjør penger på å selge informasjon i form av e-bøker. Hvis dette er noe du er interessert i, er det noen gratis web-sider som tilbyr deg muligheten til å selge produktet.

Tips og advarsler


 • jeg har prøvd massevis av gratis eller lavt priset PDF produkter med mye frustrasjon og skuffelse. Hvis du oppretter PDF-filer er noe du trenger for arbeid eller noe du er seriøs om å gjøre personlig da jeg svært foreslår å betale for et kvalitetsprodukt. Jeg betalte $ 49,00 for programvaren jeg bruker. Det var verdt det.
 • Andre artikkelen

 • hvordan gjennomføre et intervju for historien din eller essay: journalistikk skrive tips
 • hvordan å lage en disposisjon for en oppdiktet historie
 • hvordan du oppretter en kjempeflott gratis tilpasset bok plate, komplett med ditt navn
 • hvordan du reiser med kjæledyrene
 • Slik skriver du ut Borges
 • Slik starter en bokklubb for nye moms
 • hvordan du får boken redigert og utgitt
 • hvordan planlegge en mordgåte
 • historie magasinet publisering
 • hvordan å lage en Rorschach maske (vektere)
 •