hvordan du får et lånekort for et barn

hvordan du får et lånekort for et barnEt barns første lånekort er spesiell. Det åpner døren til en verden av lesing. Studier viser at barn som bruker et bibliotek og blir lest for hjemme vil gjøre det bedre i skolen. Lånekortet starter barnet av til høyre. Ikke vent for Library Card registrerings-måned i september. Få en dag

Du trenger:
et offentlig bibliotek
. bevis på adressen. Mobiltelefoniforesattes underskrift (vanligvis).


en.
Ring det lokale biblioteket nærmest ditt hjem. Spør hvor gammelt et barn må være å få sine første lånekort. Finn ut hva identifisering av overordnede behov for å bringe med seg. Spør hva timer og dager biblioteket er åpent. Spør om du kan ta bøkene hjem den første dagen, eller å vente på at kortet skal utstedes.
To.
Begynn å snakke med barnet om det kommende besøket for å få lånekort. Sound begeistret gå til biblioteket. Forklar at det er mange bøker på biblioteket og snakke om hvor gøy det kommer til å være å bringe bøkene hjem å lese.
Tre.
På vei til biblioteket, forteller barnet om bruk av deres spesielle biblioteket stemmen når de er på biblioteket. Demonstrere det ved å snakke på en lavmælt måte.
Fire.
Inne i biblioteket, gå til pulten nærmest inngangen. Dette er trolig den sirkulasjon skrivebord. Det kan være et tegn som sier BIBLIOTEK utstedt HER. Fyll ut skjemaet med nødvendig informasjon (navn, adresse, osv. ). Noen ganger barnet har for å kunne signere navnet sitt på skjemaet eller kortet. Den overordnede har vanligvis å signere på at de vil være ansvarlig for hva barnet låner. Lånekortet skal være gratis.
For å få anledning virke ekstra spesielt, ta kameraet og ta et bilde av barnet mottar lånekort. Fortell barnet at et godt sted å holde biblioteket kortet er i mammas (eller pappa's) lommebok ved siden av mammas lånekort. Sett den der.
Fem.
Finn barneområdet av biblioteket og begynne å bla gjennom bøkene som passer ditt barns aldersgruppe og interesser. Mange bibliotek har ett barn spesialist som gjerne vil vise deg til riktig område, og kan også finne alder-approriate bøker om emner som interesserer barnet.
Hvis barnet blir over-begeistret, minne ham ved hjelp av lavmælt tale at " , vi må være stille i biblioteket. "Barnas områder er vanligvis ganske avslappet, men kan være tilstøtende å studere områder for voksne og studenter.
Seks.
Ikke la barnet alene i barneområdet av biblioteket. Bibliotekaren er ikke en barnevakt, og et bibliotek er et offentlig sted som alle kan gå inn. Bo med barnet ditt og hjelpe dem å finne bøker. Sitt i en behagelig stol eller benk eller på gulvet og leste en bok sammen.
Når barnet har et godt utvalg av bøker, gå sammen til området for å velge den overordnede bøker. Barnet kan sitte i nærheten og se på sine bøker mens du velge din egen. Igjen, ikke la barnet kryper vekk eller miste oversikten over hvor han er.
7.
Når du kommer hjem, har en spesiell plass utpekt for å holde biblioteket bøker. Dette kan være en hylle, en kurv under stuebordet eller et annet sted. Vis barnet at det er der biblioteket bøker har til å bo når de ikke blir lest. Sørg for at de forstår at i to uker vil du gå til biblioteket på nytt for å ta tilbake bøker og få nye.

Andre artikkelen

 • hvordan å skrive en roman raskt
 • hvordan å overvinne forfattere blokk - begynnelse, midt og slutt
 • hvordan starte å skrive dikt verdt publisering
 • hvordan bearbeide en roman’s historie
 • historie magasinet publisering
 • hvordan å skrive en roman
 • den beste måten å selge sjeldne bøker
 • hvordan å selge brukte CD-er og bøker
 • hvordan å skrive en kort historie om livet ditt
 • om Johanna Spyri
 •