hvordan du bruker hemmeligheten til å oppnå suksess

hvordan du bruker hemmeligheten til å oppnå suksessEtter å ha lyttet til boken The Secret på lyd, jeg umiddelbart fikk meldingen i denne boken, og begynte å bruke det!
Utrolig hvordan livet mitt har forandret seg på så mange måter!
Det hele starter med deg og ditt sinn er en så mektig ting.
Du kan finne boka på noe bokhandel eller finne mange andre liker det. Eller du kan bare prøve å bruke et par ting som jeg vil dele med deg og ta det derfra-

Du trenger:.
Et åpent sinn
evnen til å drømme stort.
en notatblokk.
et stykke papp eller en oppslagstavle.
saks.
magasiner og eller bilder.


en.
skrive ut dine mål på papir som om du allerede har oppnådd dem.
eksempel, jeg er så glad og takknemlig for nå som jeg kjører min nye fullastet sort 2009 Infiniti FX . . .
Jeg får en overflod av penger . . . . Penger kommer lett og ofte . . . . Jeg elsker penger, og pengene elsker meg . . . Takk, takk, takk . . . (Jeg har faktisk dette skrevet på en 3 x 5 kort i lommeboken min-når jeg skriver en sjekk-Jeg ser på dette)
Gå inn mye om alt du måtte ønske, og sørge for at du skriver det ut i dag anspent som om du har oppnådd det
to.
Lag en visjon bord-
Du kan gjøre dette med et stykke av plakaten bord, oppslagstavle, eller du kan gjøre dette på datamaskinen din-bare finne ting som du ønsker-klippe og lime
På min visjon bord legger jeg bilder av meg selv å være i et lykkelig sted og ser avslappet. Ett av mine mål er fred innen så det trenger ikke å være alle materialistiske objekter. Vi ønsker alle forskjellige ting.
The Secret forteller deg å be universet for hva du ønsker og deretter lene seg tilbake og la den hvile og se hva som skjer. .
3
Se på din visjon bord ofte-Jeg tror dette bidrar til å sette til side en gang i uken og fokuserer på din visjon-lese affirmasjoner til deg selv og mentalt tar deg til stedet du ønske om å være og føle følelsen av hva det er du har ditt sinn sett på. Unngå negative tanker! Jeg vet dette er vanskelig, men du vil få bedre på det! Tenk positive tanker og gode ting vil skje med deg!

Tips og advarsler


 • Noen av de tingene somha skjedd med meg siden ved hjelp av Secret har vært helt utrolig! Email meg hvis du vil jeg skal dele!
 • tenke stort og ikke nøye deg med mindre
 • Andre artikkelen

 • hvordan å overvinne et tilfelle av forfatter’s block
 • hvor å endre livet ditt ved å endre dine ord
 • hvordan å publisere en skriftlig journal
 • hvordan å publisere åndelige poesi
 • Slik skriver du en blogg
 • hvordan å skrive en roman - 03 - narrativ
 • hvordan du skriver en ebook som selger
 • hvordan å lese sakprosa
 • hvordan å skrive en bokanmeldelse
 • tips om hvordan å skrive en livshistorie
 •