hvordan du bedre å skrive

hvordan du bedre å skriveSkrive snakker på papir. I dag kaller vi det tekstil, chatting, publisering og blogging. Vi sikkert vet hvordan å snakke ordentlig når vi må, men når vi skriver vi må prøve og forklare våre tanker tydelig for dem å bli forstått. Vi må vite hva vi skriver om og bruke de riktige ordene (ikke ordene ut av sammenhengen) å skrive om temaet vi har valgt. Her har jeg skissert åtte enkle trinn for å skrive bedre enn vi ville gjort hvis vi bare sitte foran våre datamaskiner eller ta en blyant og papir og begynner å skrive.

Du trenger:
En datamaskin
. Papir og blyant eller penn.
Dictionary.


en.
Les mye. Nummer én regel. LES! Og av åpenbare grunner. Du får utsatt for tonnevis av informasjon, skrive stiler, ord og temaer. Jo mer du leser, jo bedre du skriver
to.
Les om forskjellige temaer. Hvis du leser om matlaging vil du sikkert vet et par retter til å undervise andre, men hvorfor lese bare om matlaging. Les bout maleri, tegning, historie, vitenskap, politikk, økonomi, videospill, noe. Jeg vet vi har alle våre favoritter, men noen ganger kan du relatere disse temaene og komme opp med en god idé for å skrive.
Tre.
Bruke ordbok. For tre grunner: For det første, når du leser, hvis du snuble over et ord du ikke kjenner betydningen av, er bedre å se etter det. Noen ord har mer enn én betydning, og du vil være sikker på at du forstår ordet og betydningen av det i setningen. Sekund, øker du ditt vokabular. På denne måten kan vi unngå å gjenta de samme ordene når du skriver. Tredje, staving. Vi skriver og er ikke så sikker noen ganger på hvordan å skrive enkelte ord. Bruk ordbok. Det er også nyttig å ha en ordbok på datamaskinen din. Jeg bruker ordbok WorldWeb programmet. Det er en synonymordbok gratis ordbok og du kan laste det ned gratis. Bare skriv WorldWeb på din favoritt søkemotor og den vil komme opp som første alternativ /link. Det er enkelt å bruke og et verdifullt verktøy for å ha på datamaskinen.
Fire.
Lær deg nye ord. Det handler ikke bare om å slå opp ordet i ordboka. Prøv å faktisk lære det. Tenk på hvordan du bruker det samme ordet i en annen setning. Du vil ende opp med kunnskap ordene når du gjør dette.
Fem.
Skrive på papir. Skrive på papir har sine fordeler. Du kan understreke, ripe ta notater og legge alle ideer eller tanker over papiret. Disse tingene kan gjøres på en datamaskin, men det kan være litt stressende når du må slette, sette inn et symbol, et brev eller et ord når du bare vil skrive kontinuerlig. Dette kan konsumere dyrebar tid til å skrive og å la ideene flyte som de kommer. Du kan også glemme hva du skulle skrive.
6.
Nå bruker datamaskinen. Ta papiret alle fulle av notater, linjer, klødde ord og gi det rent til datamaskinen. Jeg anbefaler å skrive først i Word eller Works, og deretter legge på eHow. Jeg har også råd til å opprette en mappe på datamaskinen og navngi det eHow (eller det navnet du velger). Der kan du lagre alt arbeid og holde den organisert.
7.
Siste sjekk. Etter å ha skrevet alt i maskinen gi deg selv en dag eller to (med mindre du er for spent og vil poste en gang, i så fall gjøre en rask sjekk) og re-lese hva du skrev. Du kan finne noen feil eller kanskje en setning eller setning som du ønsker å endre for å gjøre arbeidet mer forståelig.
Åtte.
Vær stolt av arbeidet ditt. Du er ferdig! Vær glad for at du fullførte artikkelen vellykket.

Tips og advarsler


 • Husk din telefon. Noen ganger får vi en veldig god idé til et tema å skrive om. Jeg du ikke har der å skrive din nye ide slik at du ikke vil glemme, bruke smart telefon eller mobiltelefon. De fleste smarttelefoner har en Notes-applikasjon. Hvis du ikke er en eier av en smart telefon lagre det som en tekstmelding og se etter det sistnevnte.
 • Når du skriver på papir bruker et medium størrelse brevet slik at du kan se tydelig hva du skriver. La det være nok plass mellom linjene for å gjøre notater, slette, riper og omskrive. Bruk svart eller blå penner. Farger som rødt, grønt osv. . . . gjøre øynene dine dekk
 • Du kan få gode og dårlige kommentarer;. være takknemlig for de gode, ignorere de dårlige hvis de ikke er konstruktive, og fortsette å skrive
 • Hvis du velger! å skrive på datamaskinen prøver å ikke gjøre det for langvarig timer. Computer bakgrunnslys dekk øynene dine og påvirker dine bidrag produktiviteten ved å bremse deg ned.
 • Andre artikkelen

 • hvor å fortelle hvis du kjøper en god bok
 • hvordan å veve historien inn i fiksjon
 • hvor å fastsette revet sider i bibler, lærebøker, eller innbundet bok
 • psykologi for å skrive barnebøker
 • hvordan å skrive en barnebok med en venn
 • hvordan du skriver et videre for en biografi
 • hvordan å få romanen utgitt
 • hva er en konflikt i en fortelling?
 • hvordan å ta del i nasjonale poesi måned
 • hvordan å skrive en bok
 •