hvordan bli kristne Bibelen studie

hvordan bli kristne Bibelen studieVed hjelp av denne enkle guiden, finne og bli en kristen Bibelen studie gruppen vil være lett, samt oppfylle

Du trenger:. . .
Bibelen


en
Det finnes et stort antall typer kristne Bibelen kollokvier tilgjengelig. Noen møtes i person, mens andre utfører sine grupper og studere på nettet. Bestem hvilken type gruppe er best for din timeplan, behov og personlige preferanser.
To.
Du kan starte søket etter kristne bibelstudier grupper i Google eller andre søkemotorer som du er komfortabel å bruke. Hvis du er usikker på hva slags kristne bibelstudier du leter etter, kan du begynne med bare å søke etter "Christian bibelstudier". Putting anførselstegn rundt søkeordet grensene søkeresultatene til kamper som har disse ordene i nøyaktig samme rekkefølge. Hvis du ikke får de resultatene du hadde håpet på, kan du eksperimentere med å ikke bruke anførselstegn.
Tre.
For flere kamper for kristne bibelstudier, kan du prøve å søke for en annen setning, som for eksempel u00ABChristian studiegruppe" for eksempel. Dette er nyttig hvis du har en bestemt type bibelstudier i tankene. For eksempel, hvis du leter etter en gruppe som sørget nedlastbare studie ressurser, kan du skrive inn "Christian bibelstudier" OG nedlastinger. Hvis du ønsket å ekskludere en bestemt type kollokviegruppe, kan du også angi at i søket. For eksempel "gratis Christian stuff"-Gamle Testamentet ville ekskludere grupper som konsentrerer spesifikt på å studere gamle testamente.
Fire.
Hvis du er ute etter en lokal studiegruppe som møtes på en Området kirken, søker etter "Bibelen studie gruppen" og enten byen din og stat, eller navnet på en kirke kan hjelpe deg å finne disse typer grupper. Dessuten er enkelte grupper rettet mot bestemte grupper av mennesker, slik som unge voksne, eller pensjonister, slik at du kan finne en gruppe som passer dine spesifikke behov.
Fem.
Når du finner et nettsted som har den type kristne Bibelen studie gruppen du søker etter, lese til området for å lære å delta i Bibelen studien. Noen typer studier elementer kan være umiddelbart ned på nettet, slik som ebøker og studere guider. Studien guider kan også inkluderer elektroniske forskningsverktøy. Om nødvendig, sørge for at noen nedlastbare ressurser vil være kompatibel med maskinen din.
6.
Enkelte områder vil kreve at du delta i et medlemskap gruppe for å bruke læremateriell. Andre steder kan kreve et gebyr for visse typer av studien guider, eller selge hele Bibelen læremateriell på en CD eller DVD som du kan kjøpe.

Tips og advarsler


 • For å komme i gang i søket, her er noen nettsted som gir Christian bibelstudiegrupper ressurser og materialer: communitybiblestudy. org. Husk, noen ganger gjør de ber om donasjoner eller kanskje bønneemner hvis du liker deres nettsted. . . som er valgfritt, men selvfølgelig en fin ting å gjøre for å støtte disse gratis nettsteder.
 • Andre artikkelen

 • om dr.
 • hvordan å skrive en eventyrhistorie
 • definisjon av en Ghostwriter
 • hvordan få skjønnlitterære romaner utgitt
 • hvordan ble jerv blitt en mutant?
 • engros boktrykk
 • Slik starter en voksen magasin
 • hvordan å imponere en agent med den første siden av romanen
 • hvordan å forberede en bok for utskrift
 • hvordan du skriver ut i New Orleans
 •