hvordan å skrive og få barnebok boken utgitt oppdatert versjon

hvordan å skrive og få barnebok boken utgitt oppdatert versjonDu har ideer til en barnebok bok og ønsker å bli en barnebokforfatter. Hvordan kommer du i gang og hvor kan du finne ressurser til å hjelpe deg i å bli en vellykket og produktiv barnebok forfatter? Som en aspirerende forfatter selv, har jeg fått litt innsikt på ressurser og prosesser er involvert i å fullføre en historie og ha den historien publisert. Min artikkel forhåpentligvis, vil hjelpe andre som håper forfatterens på veien til et offentliggjort verk. Det er en tidligere versjon av denne artikkelen med innholdet mangler. Jeg unnlot å følge mitt eget råd og korrekturlest før innlevering

Du trenger:. .
Tålmodighet
Utholdenhet.
Organisatoriske ferdigheter.
Fantasi.
Computer.
Internettilgang.
Troen på deg selv.


en.
Barn er fulle av undring, fantasi og lek. De lurer på om skyer er laget av bomull baller, de tenke seg er de sove på en sky, de spiller late soverommet deres er i himmelen. Denne type undring, fantasi og lek bistå i utformingen og utviklingen av deres tørst, voksende sinn. Alt er mulig for et barn. Barnebøker fremme drømmer om ting som kunne være. Adventures kan leves. Leksjonene kan læres. Motgang kan overvinnes. Varig beundringsverdig egenskaper og verdier kan være plantet. Enten instruksjonsvideoer, pedagogiske, fantasy, eventyr, mystikk, etc. , barnebøker spiller en viktig rolle i forming av disse unge sinn og ånd. Som barnebokforfatter, er din håper å underholde, utdanne, inspirere og hjelpe disse unge sinn å vokse og blomstre på en positiv måte.
2
Hvordan starte og fullføre en historie:.
Først bør du ha en idé om alderen til den målgruppen du ønsker å skrive for. Kjenn ditt publikum, gå på biblioteket eller bokhandelen og les barnebøker relatert til målrettede aldersgruppe. Forskning barnebok forlag, de fleste store forlag har egne nettsider, finne ut hva slags bøker er populære. Finn ut hva barn leser i din alder preferanser. Din skriftlig materiale bør passer til alderen. Dernest bør du holde en journal, og når du har en idé om en historie linje, eller materiale for innholdet i en historie, døyt disse ideene ned. Skrive ned noe og alt som kommer til hjernen: bilder, bilder, et ord, lyd, ideer, konsepter og temaer. Organisere, separat eller koble disse ideene og bygge videre på dem. Utvikle tegn, egenskaper, temaer og tomter, er som hovedpersonen, hvor er din historie overskriften, er det et morsomt eventyr? For det tredje starte en skisse av historien din. De fleste historier, med unntak av utdannings-og instruksjonsvideoer, vanligvis består av fem deler, en introduksjon eller (Beginning), Rising Action og Climax (midten), Falling Action og Oppløsning (End). Det er, bør det være en innføring av karakterer eller temaer, helst noe som fanger leserens fantasi eller oppmerksomhet. Den midterste skal ha noen slags klimaks, bygge opp eller eskalerende situasjonen, et vendepunkt, trenger noe å overvinne, avklart, besluttet, nådde eller løst. Slutten bør vedtaket, avklaring, konklusjon, den tapt er funnet, venn er gjort, motgang er overvunnet, eventyret er slutt, den leksjonen er lært. For yngre lesere, kan det være så enkelt som hovedpersonen finne sin favoritt leketøy, noe som gjør en ny venn, kommer hjem fra en tur, eller lære noe, etc. Endelig bør historien din ha en konsistens og flyt til det. For yngre lesere, bør ordene være lett å lese og si. Historien bør være enkle og positive i naturen. For yngre barn, med motiver som er kjent for dem, dyr, farger, steder, ting, og folk formidle historien til dem i en mer mottakelig format. Alltid huske på en alder av publikum. Når du samle dine ideer, begynner din disposisjon og begynne å skrive utkast, kan du oppleve at du må skrive og omskrive mange ganger å få den ferdige historien du prøver å formidle. Selv om en kjedelig forsøke, vil det ferdige arbeidet bringe deg oppfyllelse.
Tre.
Din historie er avsluttet, hva gjør du nå?
Jeg anbefaler at du copyright arbeidet ditt. Copyrighting er billig og lett å gjøre. Før du opphavsrett arbeidet ditt, bør du korrekturlese arbeidet ditt om og om igjen. Du kan opphavsrett arbeidet ditt online på US Copyright Office på www. copyright. gov. Kostnaden for en grunnleggende kravet er $ 35. Jeg anbefaler at du går til US Copyright Office nettside, se og bli kjent med former, avgifter og forholdene på innlevering av krav. The Author's Guild gir et nettsted som tilbyr veiledning i omgang med kontrakt problemer, opphavsrett, elektronisk rettigheter og andre juridiske spørsmål vedrørende forfattere. The Author's Guild nettsted koblingen er www. authorsguild. org.

Barnas bok forlag mottar et stort antall manuskripter daglig for gjennomgang. Et manuskript som er illustrert skilte seg ut, bortsett fra andre manuskripter. Barn assosiere ord med illustrasjoner og historien blir mer forståelig og interessant. Illustrasjonene skal være fargerike, oppsiktsvekkende og kan bringe en historie til liv. Hvis du har kunstnerisk talent, opphavsrett arbeidet med illustrasjoner. Hvis du mangler i kunstneriske evner, opphavsrett arbeidet ditt, finne noen som kunne illustrere boken din, og deretter opphavsrett arbeidet med illustrasjonene. Før du gjør dette, bør du ha juridiske ordninger med illustratør og bli kjent med bestemmelsene for en opphavsrett med illustrasjoner. Gjennomgå US Copyright Office hjemmeside for politikk og retningslinjer. Selv om du sender inn arbeidet til et forlag med illustrasjoner øker sjansen for at du mottar en publisering avtale, kan du sende inn arbeider til utgivers uten illustrasjoner. De fleste forlag har kontrakt illustratører som jobber for dem. Illustrator's er vanligvis betales en avgift basert på prosjektet, eller mottar en prosentandel av salget av boken din. Uansett vil du aldri vite om du kan bli en vellykket barnebok forfatter med mindre du sender ditt arbeid.
Fire.
Hvordan få din historie publisert?

Mange forfattere og forlag arbeider med litterære agenter. En litterær agent er en representant som jobber på dine vegne. Litterære agenter vil presentere boken til forlag og forhandle en kontrakt for deg, hvis de velger å publisere og markedsføre boken. Litterære agenter er vanligvis betalt en prosentandel eller provisjon av salg av din bok. Noen barn bok forlag vil ikke akseptere uoppfordret innleveringer, de vil bare forholde seg til litterære agenter. Kontakte en litterær agent er mye som kontakter et forlag. Visse retningslinjer må følges i å sende en forespørsel til litterære agenter be om representasjon på dine vegne. Det er tilsvarende retningslinjer som gjelder når du sender inn arbeider til forlag for vurdering. Det er mange ressurser tilgjengelig som kan veilede deg i disse overholdelse. Du bør gå til utgivers hjemmeside og vise sine retningslinjer for innsending av litterære verk. En annen uvurderlig ressurs er online web site, Publishers 'kataloger Home Page, www. lights. ca /utgiver eller www. lights. ca /utgiver /bookfairs, en verdensomspennende katalog på mer enn 13 000 Publishers' Katalog Home Pages arrangert av byen , stat, land og tema. Mange litterære agenter har også nettsider som kan besøkes for å se retningslinjer for innleveringer. Det finnes mange bøker tilgjengelige på temaet skrive og sende inn ditt arbeid for publisering. Sjekk med de større bokhandlere eller bibliotek for å finne disse bøkene. En bok som jeg har funnet å være svært nyttig er tittelen, "Children's Writer's Illustrator's Market", redaktør Pope. Det er et online web site som også er veldig informativ, "Children's Writer's Illustrator's Market", lenke til webside www. cwim. com. Det er svært viktig at du følger retningslinjene for innsending av arbeider til forlag. Som ikke overholder retningslinjene for innsending kan forsinke arbeidet ditt i å bli sett, kan føre til at arbeidet for å bli avvist, kan det føre til at arbeidet ikke sees i det hele tatt. Nøye oppmerksomhet til disse innsending retningslinjene vil sikre at arbeidet ditt får den oppmerksomheten den fortjener.
Fem.
Hva skjer etter at du har sendt inn manus til et forlag?

Vær tålmodig, mange barn bok forlag ta måneder å svare på henvendelser og innleveringer. Noen reagerer ikke i det hele tatt, med mindre de er interessert i å publisere din historie. Hvis du sender inn arbeider til en rekke forlag, må du opplyse dette til redaktøren. Ikke gi opp, hold sender arbeidet ditt, er det hundrevis av forlag og man vil være riktig for boken din. Hvis du oppdager at du ikke mottar en positiv respons på dine spørsmål og innleveringer, kan du vurdere å skrive, illustrerer eller redigere ditt arbeid på noen måte, og deretter sende arbeidet ditt igjen. Det er mange selv forlag på markedet som vil publisere boken din for en rekke avgifter. Mange forlag ser etter en bestemt type bok, hvis boken er ikke egnet for sine oppføringer, kan det være akkurat hva et annet forlag er på jakt etter.
Seks.
Din bok kommer til å bli publisert, hva skjer videre
Du har fått god respons fra en utgiver,? de ønsker å publisere boken. Før arbeidet kan bli publisert og markedsført til det offentlige, må du forhandle frem en kontrakt med forlaget. En kontrakt er en juridisk avtale mellom deg forfatteren, og forlaget. De fleste publisering kontrakter vil skissere følgende vilkår: forlaget får betalt en prosentandel av boksalget, kjøpe rettighetene til å bestille direkte eller har begrenset bruk av verket i en begrenset periode. Du, forfatteren, vil selge boken din direkte, mottar royalty, en prosentandel av hver bok som selges, eller godtar at forlaget begrensede rettigheter til arbeidet ditt. Tjenestene utgiveren vil gjengi vil bli spesifisert. Detaljer som frister, royalty priser, prosenter, fremskritt, leveringsdatoer, markedsføring, salg av rettigheter, etc. , bør alle være tydelig skrevet og forstått i kontrakten din. Hvis du har en litterær agent, vil de gjennomgå kontrakten for deg. Hvis du føler at du er uklart om vilkårene i en kontrakt, bør du søke juridisk rådgivning. Din kontrakten skal være klar og i skriftlig format. To gode ressurser som kan gi veiledning, råd og svar på forfattere om kontrakter, er The Society of Children's Book Writers og illustratører, er deres nettsted www. scbwi. org og The Authors Guild, er deres nettsted www. authorsguild. org. Etter at du har forstått og signert din klart og konsist skrevet kontrakt med forlaget, vil forlaget registeret (copyright) boken din i sin publisert form. Vær oppmerksom på at de fleste forlag har varierende grader på den tiden det vil ta før boken din vil bli produsert, markedsført og plassert i det offentlige markedet. Noen selskaper vil ikke ha boken på markedet for så stor en tid som to år, og noen kan ha boken i bokhandlere i så lite som ett år etter aksept. Fremme og salg av boken kan bli hjulpet av engasjementet ditt. Du kan kontakte din lokale bokhandler og ordne signeringer, les

Andre artikkelen

 • Slik skriver en bok cover
 • hvordan starte en sudoku puslespill og løse det raskere
 • Hvordan skiller en novelle fra en roman?
 • hvordan du å svare på spørsmålet "hva er Jack Londons romaner basert på?"
 • hvordan finne en bok du vil like
 • hvordan å gi en grafisk roman lesing
 • hva er de typer barnelitteratur?
 • Slik skriver du en konkret dikt
 • hvordan å skrive en anmeldelse av en biografi
 • hvordan du kan unngå grammatikk politiet: "ditt vs du er"
 •