hvordan å publisere boken din som en mindre

hvordan å publisere boken din som en mindreSkrive en bok er en utrolig utfordrende oppgave for noen, enn si en mindreårig. Få at boken utgitt er enda mer utfordrende og vil kreve betydelig innsats, forsvarlig juridisk og kunstneriske beslutninger, og ingen liten sum av lykke. Ved å være smart, tålmodig og oppfinnsom, vil du markert øke sjansene for å få publisert og oppnå kommersiell suksess

Du trenger:. .
Notepaper og penn MobiltelefoniLimstift.
Foto hjørner.
Bilder.
Archival papir.
Minner.
Selvklebende foto lomme (tilgjengelig på håndverket butikker) eller foto side fra en billig 4x6 fotoalbum.
Saks.
Arkivkvalitet-kvalitet dobbeltsidig tape.
Syrefritt markører eller penner.
Utklippsbok eller bindemiddel.

Hvordan Publiser boken som et Minor


en.
Sørg for at manuskriptet er boken lengde. Vanligvis betyr det at den har til å være mer enn 25. 000 ord, men noen utgivere ikke anser et manuskript bok lengde mindre det er over 50. 000 ord, som kan oversettes til om lag 160 sider. Hvis arbeidet ditt er kortere, må du satse på en utgiver som spesialiserer seg noveller eller andre former for korte fiction. Det er ingen grense for hvor lenge en roman, memoarer eller andre standard-skjemaet boken kan være, men med tanke på markedsføring og logistikk, utgivere tendens til å foretrekke manuskripter som er mindre enn 100. 000 ord, særlig hvis de er skrevet av unge, debut forfattere , som typisk utgjør en større kommersiell risiko enn et etablert merkevare-navnet forfatter. Ulike standarder gjelder også for bøker av poesi, kunst, fotografier eller annen spesialitet produksjoner som er akseptert av nisje publikasjoner. Før tilby noe arbeid til kommersielle aktører, må du gjøre deg kjent med deres innsending retningslinjer og forfatterne og typer av bøker de har publisert i det siste.
To.
Gjennomgå og selv- rediger arbeidet nøye. Deretter har dine venner, foreldre eller andre personer du kan stole lese boken og gi sin ærlige mening om det. Prøv å følelsesmessig skille deg fra boken, og lytte til komplimenter og kritikk med et nøytralt øre, så disse kommentarene er representative for den responsen du får fra det lesende publikum. Når du er fornøyd med at boken er så bra som det kan muligens være, vurdere å ansette en frilans redaktør å gi det en siste sjekk gjennom. Disse redaktørene vanligvis belaste ved time eller av antall ord i manuskriptet ditt. Det er å foretrekke å bli belastet med ordtelling, siden den måten, vet du kostnadene på forhånd. Tenk på jakt etter redaktører på work-for-hire nettsteder som Elance eller Odesk, eller søk etter dem via organisasjoner som Northwest Independent Redaksjon Guild eller Writers-Redaksjon Network. Sørg for å unngå å arbeide med alle som ønsker å bli betalt helt foran. Femti prosent foran og 50 prosent ved ferdigstillelse er den mest vanlige betalingsordning.
Tre.
Tiltrekke seg interesse av en litterær agent eller redaktør. Dette er den vanligste måten forfattere i alle aldre få sine verk utgitt. Det er også svært vanskelig, hovedsakelig fordi du har tusenvis av forfattere prøver å få oppmerksomheten til bare et lite antall agenter og redaktører. Kontroller at eventuelle agent eller redaktør du ber spesialiserer seg på feltet eller sjanger som boken din er i. Vurder å sende manuskriptet til redaktører som har publisert bøker du liker eller agenter som representerer forfattere du beundrer. For det meste, må du fokusere på litterære agenter, siden færre og færre redaktører er imot uønsket spørringer lenger. Det er fortsatt noen redaktører, mest på mindre, mer spesialiserte forlag, som aksepterer unagented innleveringer, men de er mer unntaket enn regelen. Siden du er mindreårig, må du ha en av dine foreldre eller verger underskrive noen kontrakter som tilbys til deg.
fire.
Self-publisering. Hvis du enten ikke kan tiltrekke seg interesse av en litterær agent eller redaktør, eller du ønsker å utøve full kontroll over din bokens produksjon og distribusjon, selv-publisere og selge boken selv. Den rimeligste måten å selv publisere er å benytte tjenestene til en print-on-demand spesialist, eller skrive ut megler, som vil gi boken din et ISBN, sikre at oppsettet er riktig for utskrift og deretter produsere hvor mange bøker du bestiller. Hvis du ønsker å ta en mer hands-on approach, kan du danne et lite forlag avtrykk og kjøpe en blokk med ISBN deg selv. Den minste blokk med ISBN-numre tilgjengelig for kjøp er 10 for $ 250. . Du må da arbeide direkte med en skriver til typeset og produsere boken. Denne skriveren kan enten er spesialister på kort sikt print-on-demand eller være en mer tradisjonell offset skriveren, som spesialiserer seg på opplag på 200 enheter eller mer. Jo flere bøker du skriver, jo billigere enhetskostnaden, men mer kostbare og potensielt vanskelig det vil være å transportere og lagre større utvalg.
Fem.
Market boken din. Uansett hvordan du klarer å få boken på trykk, vil du ikke kunne selge noen eksemplarer mindre du aggressivt markedsføre det. Selv om en mainstream utgiver kjøper utgiverrettighetene til boken din, vil mange likevel forvente deg å ta en proaktiv rolle i å gjøre potensielle kjøpere oppmerksomme på det, å inkludere opprettholde en nettside og blogg, reiser på bok turer og gjøre intervjuer med print, radio og TV-personligheter.

Tips og advarsler


 • Vær oppmerksom på at hvis du kommer ut med flere forskjellige versjoner av deg selv-publiserte bok, vil hver type krever sin egen ISBN. For eksempel vil en innbundet, perfekt innbundet paperback og ebook av samme bok hver har sin egen særegne ISBN.
 • Vær forsiktig hvis du prøver å selv publisere en bok av kunstverk eller fotografi, som kostnader kan raskt eskalere. Sørg for at du får en fast pris forpliktelse fra print-on-demand utgiver eller skriveren før autorisere produksjonen.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en bok boks
 • hvordan å skrive en ti siden roman
 • hvordan å lese en elektronisk bok
 • hvordan du kan publisere din egen bok med letthet
 • hvordan du får din kunst publisert i barnebøker
 • lage dine egne magasin sidene
 • hvordan du skriver en ebook som selger
 • hvordan du skriver innstilling av en bok
 • hvordan å lage en bok klubb leseliste
 • hvordan å utvikle en troverdig antagonist for en skjønnlitterær roman
 •