hvordan å lage en tegneserier trailer

hvordan å lage en tegneserier trailerDet er mange måter å reklamere for tegneserier i disse dager-og en av de nyere måter er å lage en kort video som er en slags krysning mellom en kommersiell og en filmtrailer. Romanforfattere har brukt boken trailere for en stund for å promotere sine nye utgivelser-men det er en enda bedre ide for tegneserier skapere, fordi vårt medium allerede har visuelle klar til å dele. Her er noen tips for å lage din egen trailer

Du trenger:. .
Tegneserier eller sider
Skanner eller digitalt kamera.
Blyant og papir.
Slide-show eller film-lage programvare.
Mikrofon eller digital opptaker.
Royalty-fri musikk.
Internett-tilgang


en
Velg sidene, strimler eller individuelle paneler du vil markere i traileren basert ikke bare på kvalitet -. . Fordi i tillegg til å vise din beste arbeid-du vil ha det være representative for historien din. Tross alt, kan du ha en stor en-off panel som du gjorde på en lerke, men hvis det ikke passer resten av din historie eller serie, kan seerne få feil ideen.
To.

Konverter bildene til digitalt format ved å skanne dem inn eller ta høyoppløste bilder. Selvfølgelig, hvis du oppretter din tegneserier digitalt, så kan du hoppe over dette trinnet.
Tre.
Planlegg ut din trailer story-board stil å koordinere bilder, effekter, tekst og all musikk eller voice-overs du vil inkludere. Å ha en spill-plan før man går inn i muttere og bolter av å sette det sammen vil effektivisere prosessen når du begynner å bygge tilhengeren på datamaskinen.
Fire.
Importer bildene til en datamaskin program som gjør at du lysbildefremvisninger eller filmer. De fleste datamaskiner i disse dager kommer med grunnleggende programvare for dette og hver vil ha sin egen måte å gjøre ting, så kjør gjennom hva tutorials fulgte med programvaren for grunnleggende instruksjoner.
fem.
La nok tid på hvert panel for å være sikker på at seerne har tid til å lese noen ord inni. Den generelle regelen er 1 sekund per ord, men dette kan justeres etter behov for å hindre at video fra å dra. Voice-overs er et annet alternativ med mye potensial.
6.
Bruk effekter med måte og kun hvis de passer tonen i tegneserier. Bare fordi du har utallige muligheter for overganger, belysning, bølge effekter og lignende betyr ikke at du må bruke dem. La dine kunstverk og historiefortelling lokke leseren, ikke din spesielle effekter.
7.
Innføre karakterer og plot linjer og deretter henvise dem til din nettside eller butikker som bære tegneserier.
8.
Legg musikk til din tilhengeren som passer til temaet eller stemningen i tegneserier, men vær sikker på at du har tillatelse til å bruke det! Det finnes flere nettsteder som har royalty-fri musikk tilgjengelig for gratis eller en symbolsk sum som du kan bruke uten å bekymre deg for brudd på opphavsretten.
9.
Hold det kort. En godt laget trailer kan være så kort som 30 sekunder og få det punktet over, derfor 2 minutter bør være din øvre grense.
10.
Del dine trailer ved å sette den på ditt nettsted for din nåværende leserne til å sende rundt, samt laste det opp til ulike video-deling steder på Internett. Knytte til den på ulike nettsamfunn er også en god måte å få ord ut.

Andre artikkelen

 • hvordan å bryte skrivevegring og begynne å skrive
 • hvordan du kan møte skrive revisjon
 • magazine skriver jobber
 • hvordan du kan få en bok copyright
 • Slik starter en kreativ skriving vane
 • hvordan markedsføre en bok idé
 • hvordan du får en novelle publisert i et magasin
 • hvordan du selv publisere en coloring bok
 • hvordan å publisere en gavebok
 • hvordan å skrive kommentar i en essay
 •