hvordan å fortsette å skrive en roman

hvordan å fortsette å skrive en romanDel 2 av en 4-del serien, vi fortsetter med romanen-skriveprosessen. Ikke la noe stoppe deg nå

trenger Du:.
Stahet
alt fra før (ideer, noe å skrive på /med).


en.
Don't Stop.
På noen måter, det er alt jeg har å sier, sa alle som trenger å være. Bare fortsett å gå. Prøv å skrive hver dag med en og annen natt av hvis noe kommer opp, eller du bare trenger en. Men den eneste måten å skrive en roman, er å sitte ned og holde skriving.
To.
Hva om jeg ikke vet hva som skjer videre?
Den klassiske midtveis-through spørsmålet. Du hadde i begynnelsen av boken alle funnet ut, og du allerede vet hvordan du vil den skal ende, men du trenger noen flere punkter som du kan koble til å danne et fullstendig bilde.
IKKE slutte og prøve å finne det ut, og ikke hoppe til slutten. MÅ fortsette å skrive. Hvis du er helt usikker hva jeg skal skrive, arbeide med følgende:.
-Kaste noen alvorlig fare /problemer på karakteren din (e) for å se hva han /hun /de gjør /
-hopp til en side karakter
-skrive et ganske kjedelige, ordinære øyeblikk med hovedpersonen, bare for å holde skriving.
Alle disse er grunnleggende mestringsstrategier bare for å holde deg jobbe. Selvfølgelig kan du klippe dem senere. Det er hva redigeringsprosessen er for
3
En annen måte å håndtere det:. .
Eller du kan prøve å holde tomten går med brikkene du har, helt uten disposisjon. Alt du gjør er å holde øye med hvordan du vil at ting skal ende opp. Igjen, ikke bry deg om det å være perfekt. Du kan gå tilbake senere for å gjøre det du skriver nå mer fornuftig med tomten.
Fire.
Belønn deg selv.
Noen ganger er det vanskelig å sitte deg ned å skrive. Lov deg selv en belønning, og få til å fungere. Så belønne deg selv. Forhåpentligvis, etter når treffer du 1K ord, som belønner vil bare bli sekundært til følelsen av mestring uansett.
Fem.
Hva om du hater romanen?
Som trolig betyr at du er minst 30K ord i, kanskje så langt som 2 /3 i boken din. Se, skjer dette til alle. Neil Gaiman kaller tydeligvis hans agent en gang en bok rundt 2 /3 mark unnskyldende forklarer at romanen er crap, og kan agenten banen en annerledes bok til utgivernes fordi ens han skriver bare vil ikke klippe den. Hans agent ler bare og sier noe sånt som, "Åh, så du er på den delen av boken. "
Samme historien. Hold skriving. Innse at all din kritikk når det gjelder kvaliteten på arbeidet ditt er ugyldig fordi a) du er altfor nært for å være objektive b) hva du faktisk får ned er sjelden en perfekt beskrivelse av hva du hadde forventet /plottet /generelt hatt i tankene når du så det hele i hodet ditt, og viktigst c) det første utkastet er bare et første utkast likevel-du kan ikke dømme på grunnlag av et første utkast, fordi du kommer til å gjøre det så mye bedre når du redigerer det!
6.
Pokker, min karakter bare tok over, og vil ikke gjøre det jeg plottet.
Som tidligere nevnt, har figuren din ikke overtatt. Du bare har en bedre følelse av hans /hennes motivasjon.
Nå må du ta en avgjørelse. Enten du a) følger disposisjonen eller du b) følge din karakter. Ikke skremt av valget ved å ikke skrive. Hvis du virkelig ikke kan gå på, bruker drøye taktikk fra trinn to. Ellers, her er den avtale på disse to alternativene:
A) HVIS du bare trenger en ny paragraf (å være skrevet senere) som beskriver ett enkelt valg, gå videre og hopp over at lite punkt og holde skriver pre-plottet historien. MEN, om å ta med karakter tilbake til plottet punktet vil ta en annen hel scene, ingen hopping tillatt. Jeg foreslår eksperimentelt skriver at hele scenen og rydde opp i logikken i redigering fasen.
B) Min foretrukne alternativet. Skrap disposisjonen for nå og bare fortsette å skrive. Du kan ende opp i noen interessante steder. Etter den dagens skriving sesjon, se hvilke deler av disposisjonen din kan fortsatt gjelder og hva som ikke. Føl deg fri til å bearbeide at disposisjonen som tilpasses dine nye forståelse av den karakteren du har opprettet.
7.
Bare fortsett å skrive.
Alle resten faller på plass. Husk at du redigerer senere og ikke la deg bli sittende fast på noe. Et ord eludes du? Finn de nærmeste to ordene og gjør følgende:
"Merke hvordan hans hender hadde begynt å skjelve, ble Al [_____ (sjokkert /forferdet)] på hvor nervøs han følte. "
Open brakett, lage en "fylle det tomme" linjen (shift strek nøkler), satt i de to nærmeste ord, og tett braketten. Fortsett.

Tips og advarsler


 • slutt, vil du komme til et punkt der du innser at du bare har et sett av ting igjen å skrive. På dette punktet har du gjort det gjennom at middelaldrende territorium, og du mest sannsynlig kommer til å gjøre det.
 • IKKE slutte å skrive.
 • Prøv å treffe 1K en dag , men ikke tvinge den hvis du føler deg trøtt eller har noe annet som skjer.
 • Du kan ta en dag fri her eller der, men ikke rygg mot rygg. Jo lengre pause mellom skriving økter, den økende sannsynligheten for at du aldri ferdig.
 • Andre artikkelen

 • Slik skriver du liker mercedes lakei
 • hvordan du får gratis magasin abonnementer
 • hvordan du kan nyte en regnværsdag i
 • hvordan komme på amazon tenne ventelisten
 • hvordan du skriver en offisiell militær biografi
 • biografi skrive tips
 • definisjon av tredje person synspunkt
 • det kommersielle boken publiseringsprosessen
 • hvordan få 979 christian ebooks for Kindle under $ 1
 • hvordan du oppretter en superhelt gratis
 •