hvordan å få en signert bok

hvordan å få en signert bokEn signert bok er en skatt som kan din nåde bokhyllen i generasjoner. Jakt ned og skaffe seg en signert bok av dine favoritt-forfatter kan bli en spennende og givende oppgave. Denne artikkelen viser deg trinn du kan ta for å øke sjansene for å få en signert bok

Du trenger:.
En kopi av bok du ønsker Signert


1. .
* Delta på en lokal boksignering *
Det beste stedet å få en frisk, personlig signert boka er å delta på en boksignering spesielt med din forfatter. Store bokhandlere som Barnes Noble og Borders regelmessig vert boksigneringer. Populære forfattere delta signeringer å fremme sine nye bøker. Disse signeringene tjene som en mulighet for deg å møte din favoritt forfatter og få en signert bok på samme tid. Besøk Barnes Noble eller Border nettsider eller ringe lokale butikker i ditt område for en oversikt over boksigneringer. Se om din favoritt forfatter er oppført og lage planer for å få signert boken når forfatteren kommer til byen. Når du går på, forventer å stå i en lang line og alltid være høflig, både til andre fans og spesielt til forfatter din.
to.
* Besøk forfatterens hjemmeside *
Din forfatterens hjemmeside vil ofte liste offentlige arrangementer og signeringer, hvor forfatteren har planer om å gjøre en opptreden. Hvis det er en boksignering du er på hell, spesielt hvis det skal være en lokal begivenhet. Hvis det ikke er lokale vurdere å ta en tur med noen venner for å delta på boksignering. Hvis forfatteren gjør en offentlig opptreden se etter informasjon om hvordan du kan delta og om forfatteren vil være tilgjengelig for signering. Offentlige opptredener kan være den perfekte anledning til å få en signert bok, men alltid huske å være høflig og unngå monopol forfatterens tid. "
Tre.
* Online bokhandlere *
Ebay og Amazon er gode steder å søke etter en signert bok. Limited edition bøker, underskrevet første utgavene og sjeldne bøker er spesielt egnet for salg på eBay. Amazon vil ofte kjøre en kampanje av signerte bøker. Du kan være heldig og finne den signerte boken du har lett etter.
Fire.
* Kontakt Publicist *
Du kan ofte finne kontaktinformasjon for publicist på utgiverens hjemmeside. En høflig, profesjonelt og godt skrevet brev til publisist vil noen ganger resultere i en signert bok av forfatteren din. Selv om dette er ofte et skudd i mørket, så lenge du er høflig det kan ikke skade å prøve.
Fem.
* Være Vedvarende *
Hvis du er vedvarende og tålmodig, kan du lykkes i å få en signert bok av dine favoritt forfatter, og signert bøkene vil være spesiell familie posessions i årene som kommer.

Tips og advarsler


 • Husk, enten delta på en boksignering eller offentlig opptreden, eller sende et brev, det alltid lønner seg å være høflig og profesjonell. Forfattere og utgivere er opptatt og ofte får hundrevis av brev og henvendelser hver måned. Prøv å skille seg ut fra mengden og unngå å komme over som en fanatiker.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lese litteratur på internett
 • om ingen barn igjen opptre
 • hvordan å publisere en bok
 • hvordan du selv publisere en bok
 • hvordan gjøre illustrasjoner for barnebøker
 • poesi konkurranser med penger premier for barna
 • hvordan å skrive en roman - 09 - betydningen av å lese
 • hvordan å formatere et manuskript for å få en bok utgitt
 • hvordan å publisere en auto salg opplæring bok
 • hvordan gjennomføre en kjendis intervju
 •