hvordan å designe en ebook i adobe

hvordan å designe en ebook i adobeEbook publisering skjærer ut midt mann, slik at du kan publisere og selge dine egne arbeid over Internett. Når du er ferdig med manuskriptet, sette sammen en eBok kan være ganske enkelt å gjøre selv. Med kunnskap om hvordan du bruker Adobe InDesign, kan du designe din egen eBok

Du trenger:. .
Adobe InDesign
Book innhold.


en.
Opprett en ny fil i Adobe InDesign.
To.
Velg boken din størrelse. Det er debatt rundt hvilken størrelse er mest leselig. Noen ebook utgivere mener et brev side-sized bok fungerer godt, mens andre mener om lag halvparten som størrelse for å være det beste alternativet. Noen eBok forfattere vil også hevde at det å velge liggende over stående passer horisontale dataskjermer bedre. Du ønsker kanskje å sjekke ressursene nedenfor før du angir størrelsen til standard Letter alternativet.
Tre.
Lag et cover ved å velge Type Tool (T) fra verktøylinjen, og skape en boks på siden. Legg tittelen på boken og dens forfattere. Du kan også legge et bilde til bakgrunnen ved å gå til "File" og deretter "Place".
Fire.
Opprett et nytt sett med hoveddokumenter på scenen ved å navigere til sidene knappen på verktøylinjen på høyre side av skjermen. Velg "Legg til en ny side"-knappen nederst i boksen til å lage et dobbelt-lastebil sett av sider ved siden av «A Master. " Master Pages vil tillate deg å lage en mal for påfølgende sider.
Fem.
Legg tittelen på boken din som en overskrift på hver side. Legge til sidetall ved å lage en boks med Type Tool ved å navigere til "Type", "Sett inn spesielt tegn" og "Auto Page Number" (eller "Gjeldende side Number", avhengig av hvilken versjon av InDesign).

6.
Lag en tekstboks i kroppen av boken din, kopier teksten i boken din, og lim den inn i tekstboksen.
7.
Marker teksten. Gjør dette for alle type ved å trykke Ctrl + A, og velge skrift stil og størrelse i verktøylinjen øverst i programmet.
8.
På den andre siden, velger du Type Tool igjen og velg font preferanser.
9.
Velg linjen høyde og utligningen fra verktøylinjen også.
10.
Fyll siden med teksten ved å lime det inn
11.
Velg den lille røde plusstegnet nederst hjørnet av boksen. Klikk på den. Dette vil plukke opp og klikker på påfølgende sider. Opprett en ny boks på påfølgende sider til du har brukt opp alt innholdet ditt.
12.
Eksporter eBok ved å navigere til "File" og deretter "Export". Velg PDF som innstillingen din og laste opp dine eBok.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage konkrete innstillinger for fiksjon din
 • hvordan du skriver en spørring brev til en litterær agent
 • hvordan fungerer isbn systemet fungerer?
 • hvordan finne en kritikk partner online
 • hvordan å produsere en bok på cd
 • hvordan du starter å skrive en fantasy bok
 • hva er en biografi?
 • hvordan å overvinne skrivevegring og ferdig skrevet boken
 • non fiction fakta
 • hva er ghostwriting?
 •