hvordan å bli en freelance skribent for vidunder og st

hvordan å bli en freelance skribent for vidunder og stTegneserier har vært en del av barndommen siden den første tegneseriestriper begynte å figurere i avisene i siste del av det 19. århundre. Omtrent alle barna som vokser opp hadde en stash av tegneserier utstoppede under hans madrass. Marvel og DC er to av de største navnene i tegneserien bokbransjen og har laget slike klassiske helter som Batman, Superman, Spiderman og Hulken. De klassiske tegneserie helter har inspirert mange unge lesere å drømme om skriving og tegning for Marvel og DC. Å bli en freelance skribent for en av disse selskapene tar besluttsomhet, talent og en kjærlighet til tegneserien bransjen.
en.
Vurder å lage egne figurer og historier. Mens du kan kaste en historie linje basert på et allerede etablert eller pågående historie med en av disse selskapene, sjansene er bedre hvis du pitch originalt arbeid. Pågående historien linjer er oftest knyttet til forfattere og kunstnere og manus i god tid.
To.
Tenk på å ta noen kunst klasser. Forfattere er ikke nødvendig å illustrere sine egne historier på Marvel og DC, men noen gjør. Muligheten til å illustrere noen av historien du har tenkt å pitch til noen av disse store tegneserier selskapene vil gi deg en ekstra fordel når du pitch din historie. Evnen til å tegne er en måte å få foten i døren på en av de store komiske forlagene.
Tre.
Delta tegneserie konvensjoner. Både Marvel og DC har innført regler mot å akseptere bidrag fra mail. De har retningslinjer på plass for å akseptere innleveringer på tegneserien konvensjoner (se Ressurser), så dette er din mulighet til å få jobben direkte i hendene på folk på Marvel og DC som har makt til å kjøpe den.
fire.
Post ditt arbeid på Deviant Art og andre tegneserier presentasjon nettsteder (se Ressurser). Vurder å lage din egen skriver blogg. Nettsteder som dette er speiding grunnlag for Marvel, DC og andre tegneserie selskaper.
Fem.
Arbeid som praktikant hos Marvel eller DC. Begge selskapene godtar praksisplasser (se Ressurser). Stillingene er ikke betalt, men det gjør få deg inn i selskapet, som setter deg i nærheten av folk som har makt til å se på arbeidet og til å kjøpe den.
6.
Pay oppmerksomhet til innsending retningslinjer (se Ressurser). Det er mulig å bli en freelance skribent for Marvel og DC, men begge selskapene har spesifikke innsending retningslinjer på plass som må følges. Etter retningslinjene er din beste sjanse for å lykkes. Viktigst, må du delta på så mange tegneserie konvensjoner som du kan (se Ressurser). Nettverk med Marvel, DC og andre komiske representanter for industrien er den beste måten å få jobbe så på.

Andre artikkelen

 • hvordan å laste mp3 filer til en tenne
 • hvordan du rengjør støvete bøker
 • hva er en turtleback bok?
 • ading1a "u003e hvordan du publiserer dikt u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e sende arbeidet ditt
 • hvordan å skrive en eventyrhistorie
 • hvordan du selv publisere romaner
 • hvordan å lage troverdige fiction tegn
 • oppsummering av "jeg vet hvorfor den innestengte fuglen synger"
 • hvordan unngå plagiat i noen få trinn
 • hvordan å skrive en roman - 02 - begynne å skrive
 •