hvor å kjøpe Trixie Belden bøker

hvor å kjøpe Trixie Belden bøkerDen Trixie Belden serien er et sett av bøker med en gruppe tenåringer som danner en klubb som heter The Bob-hvite av Glen og løse mysterier. Den første boken i serien, "The Secret of the Mansion," ble utgitt i 1948. Mellom 1948 og 1986 ble til sammen 39 Trixie Belden bøker utgitt

Series

I den første boken, er Trixie 13 år gammel. I en senere bok, har hun en bursdag og blir 14, men aldri aldre utover det som for resten av serien. Hovedpersonene er Trixie, hennes to brødre, hennes beste venninne, hennes beste venn vedtatt bror og to andre venner fra skolen. Selv om Trixie er en ung, kvinnelig etterforsker, er hun helt forskjellig fra Nancy Drew i at Trixie familie er ikke rik, og Trixie ofte fungerer strøjobber for ekstra penger. Trixie Ofte finner seg i varmt vann på grunn av hennes impulsive handlinger.

Finne Original utgivelser

Finne en original Trixie Belden Boken er ikke en lett oppgave. Book avtaler er noen ganger avdekket ved garasje salg, loppemarkeder og brukt boken butikker, men du kan ikke regne med noen av dem som en pålitelig kilde. En Internett-søk er generelt den mest effektive måten å finne en forhandler av publiserte originaler. Et godt sted å starte søket er Amazon. com, som inneholder mange oppføringer for både nye og brukte bøker. Nettsteder som Craigslist. com har en for salg seksjon for bøker og også gi muligheten til å legge inn en annonse for elementer du ønsker å kjøpe. Oppslaget på Craigslist. com er gratis.

Noen bedrifter har spesialisert seg på kjøp og salg av originale utgivelser. Bokhandlere Christine Volk og Shep Liams vanligvis opprettholde en stor tilgjengelig liste over Trixie Belden originaler for kjøp på deres hjemmeside Bookfever. com. Abebooks. com er en annen kilde for originale utgivelser.

Nye utgivelser

I 2003, Random House gjenutgitt de fire første bøkene i Trixie Belden serien. De fulgte den utgivelsen med bøker 5 til 9 i 2004, 10 til 13 i 2005, og 14 og 15 i 2006. Det har ikke vært re-utgivelser siden 2006, og Random House har ikke gitt noen indikasjon på at de har planer om å re-utgivelsen mer av serien.

Du kan kjøpe re-utgitt bøker i de fleste detaljhandel bokhandlere eller bestille dem online via Barnesandnoble. com. Fans kan bare håpe at Random House endrer mening om publisering resten av serien eller selger rettighetene til en annen utgiver interessert i re-ut resten av bøkene.

Andre artikkelen

 • tips om skriving introduksjoner
 • hvordan du skriver et sammendrag av en selvbiografi
 • Slik Satsen bestille tilstand når du selger en secondhand bok
 • hvordan bruker et forlag eier en hverdag?
 • hvordan gjøre troverdig utlendinger i fiksjon
 • hvordan du gjør din fan fiction-historie tegn karakter
 • hvordan å skrive en middels karakter roman
 • hvordan å skrive en selvbiografi innføring
 • hvordan å begynne å skrive en spøkelseshistorie
 • hvordan du får et ISBN nummer (strekkode)
 •