gode teen bøker å lese

gode teen bøker å leseFinne bøker for å holde teen leserens interesse kan noen ganger være en skikkelig utfordring. Med suksessrike bokserien som "Harry Potter" og "Twilight"-bøkene, er tenåringer leser i en akselererende tempo, og forlagsbransjen er desperat desperat å holde følge med dem

Teen Girls

Tenåringer er i en lettpåvirkelig alder, og søker stadig veiledning og informasjon til å hjelpe dem å ta gode valg i sitt eget liv. Du vil ha fiksjon og sakprosa tenåringen din jenta leser å være både styrke og interessant nok til å holde hennes oppmerksomhet.
Hvis tenåringen jenta er en fan av overnaturlige og science fiction historier, og hun har ikke allerede har lest Stephenie Meyer's " Twilight "-serien, begynner hun har det. Etter at hun er ferdig med dem, introdusere henne til «Vampire Diaries"-serien og har henne sjekke ut "Three Heksene" av Paula Jolin. Hun kan også nyte "Kitty Norville" bøker av Carrie Vaughn.
Hvis jenta er i romantikk og kommende-of-age historier, kan hun nyte "Sisterhood av Traveling Pants" serien av Ann Brashares, "Hva jeg Saw, og How I Lied" av Judy Blundell og "Living Dead Girl "av Elizabeth Scott.

Teen Boys

Hvis du tenåringsgutt er en ivrig leser, kan du finne det vanskelig å holde ham i god lesestoff, spesielt under de lange sommermånedene. Hold øye med din sønns preferanser for å hjelpe deg med å fastslå hvilke typer bøker som best passer ham.
Han kan være interessert i bøker som "Pendragon" serien av DJ McHale, "The Knife of Never Letting Go" av Patrick Ness eller "Doctor Who" eventyr om han liker fantasy og science fiction bøker. Cory Doctorow's "Little Brother" er et perfekt valg for en tenåring som er interessert i den nyeste teknologien. Det finnes også ulike "Star Wars"-universet romaner skrevet spesielt for tenåringer lesere.
Historisk og kommende-of-age romaner har en tendens til å fengsle unge lesere, og tenåringen din leseren kan nyte "The Boy Who Vget" av Susan Campbell Bartoletti , "The Last Knight" av Hilari Bell og "Shift" av Jennifer Bradbury.
Hvis han er interessert i idrett, finnes det en rekke biografiske bøker skrevet av og om utøvere fra hver idrett tenkelige. Ha ung mann taper seg i bøker som "Airman" av Eoin Colfer, "Headlock" av Joyce Sweeney og «Mexican White Boy" av Matt de la Pena.

Finne gode bøker for Teen Readers

For flere ideer, sjekk ut steder som Teenreads. com og The American Library Association for full liste av hva som er populære i dagens ungdoms bøker. Du kan også tilbringe litt tid med tenåringene på biblioteket eller lokale bokhandel. På denne måten kan de bla gjennom valgene og se om det er noe tilgjengelig som kiler deres fancy. Mens på biblioteket, kan du også vurdere hevdvunne ungdoms klassikere som "A Wrinkle in Time", "To Kill a Mocking Bird" og "The Adventures of Huckleberry Finn. "

Andre artikkelen

 • steg-for-steg på hvordan bøker er laget
 • hvordan å bedre forstå haiku
 • hvordan du skriver en bok med litt tid
 • hvordan farge tegneserier med photoshop
 • hvordan du kan få en opphavsrett som er utløpt
 • hvordan finne en utgiver for poesi
 • hvordan du starter å skrive en romanse romanen
 • hvordan man skal forstå grend soliloquies
 • hvordan du selv publisere en bok
 • hvordan å selge brukte pocketbøker
 •