enkel nakne bein self bokpublisering

enkel nakne bein self bokpubliseringEvnen til selv-publisere har åpnet døren for flere forfattere å ha sitt arbeid komme på trykk enn på noe annet tidspunkt i historien. Noen selv-utgivere foretrekker å gjøre jobben selv slik at de kan skrive ut på en liten skala for fundraising formål. Andre kan likevel skrive ut i store mengder, men er bare forfattere med en bedrift følelse som ønsker å beholde eierskap til sitt arbeid. Uansett dine grunner for å ta stilling til å publisere din egen bok, er det ganske lett å gjøre så lenge du holder noen få grunnleggende punkter i tankene.

Du trenger:
The Shack av Wm
.  Paul Young.

Velge en Publisher

Det er mange selskaper som fokuserer sin virksomhet på markedet av selv-publisering bøker og tidsskrifter. Av disse, noen få selskaper skiller seg ut som industriledere som er verdt å ta en nærmere titt på.

BookSurge. com er en selv-publisering selskap som er en divisjon av Amazon. com, verdens største bokhandel . LuLu. com og CafePress. com er også ledende alternativer. Hvert av disse selskapene vil skrive ut boken på etterspørsel og gi ulike grader av bistand (som regel mot en ekstra kostnad) med markedsføring og distribusjon av boken når den er skrevet.

Bruk et Kopier Editor

Det er generelt en god idé å ha en kopi redaktør gjennomgang arbeidet ditt og gjør foreslåtte endringer. En kopi redaktør går langt utover enkle korrekturlesing og stavekontroll. Profesjonelle redaktører har arbeidet i ledende utgivere og vet hva som gjør en bok mer salgbare. Dermed kan de legge inn forslag om karakter eller historie modifikasjoner, men den endelige avgjørelsen er alltid overlatt til forfatteren.

Hvis du ikke har tilgang til en kopi redaktør av dine egne, de fleste selv-utgivere vil tilby denne tjenesten til en ekstra kostnad. Du kan vanligvis forvente å bruke $ 350 til $ 500 for å legge til profesjonell redigering kopiere til din bestilling, med den eksakte prisen avhengig av hvor stor boken er.

Mål og Artwork

Fastsettelse av størrelsen på boken din er en viktig beslutning . Dimensjonene i boken kan potensielt påvirke dens plassering i butikkhyllene. Det kan også faktor i avgjørelsen som selv-utgiver til å bruke, siden en utgiver kan tilby å skrive bøker i størrelser som en annen ikke tilbyr.

bilder og illustrasjoner kan utformes som en del av en separat avtale med forlaget. Men, kan du vanligvis håndtere dette på egen hånd for en brøkdel av prisen. Utgiveren kan gi deg detaljerte tekniske spesifikasjoner som helst grafiker kan følge for å gjøre en profesjonell design for boken din. Et aspekt å huske på er at du ønsker et cover som ser bra ut i miniatyr størrelse, siden de fleste av dine bestillinger vil trolig komme fra Internett boken forhandlere.

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre gode tegneserier
 • hvordan å selge brukte bøker på powells.com
 • hvordan finne en internett bok klubb
 • bokklubben diskusjonen guide
 • definisjon av selv-publisering
 • Slik skriver afrikansk-amerikaner fiction
 • om Bibelen
 • hvordan å skrive poesi
 • Slik skriver en skremmende historie for barn
 • hvordan starte en bok klubb
 •