en guide til sluttnoter

en guide til sluttnoterKildehenvisninger er en av de viktigste delene av en skriver du i en akademisk eller profesjonell kapasitet. Det er mange forskjellige stiler av skriver og hver kommer med sine egne regler om sitering av kilder. Sluttnoter er en måte å sitere skikkelig viktige kilder på slutten av stykker av å skrive og vises på en egen side etter den fullstendige teksten på papiret

Betydning

Sluttnoter, ligner fotnoter og parentes sitater, brukes til å liste kilder brukes innenfor ett stykke skrive, oftest et forskningsprosjekt papir. Dette er gjort for å unngå utseendet på plagiat på den delen av forfatteren. Sluttnoter er mest brukt av studenter ved humaniora og samfunnsvitenskap. Sluttnoter brukes ofte fordi de ikke forstyrre flyten av avisens teksten.

Funksjoner

Sluttnoter er en liste over kilder som vises etter avslutningen av et stykke skrive, men før bibliografien. Som du skriver oppgaven, bruker du eksterne kilder for å sikkerhetskopiere dine ideer og analyser. Etter å henvise til din første kilden i kroppen på papiret, plassere et lite nummer 1 i hevet etter knyttet klausul eller etter tegnsetting på slutten av setningen. Fortsett til nummer notater kronologisk herfra før du har avsluttet din papir.

Når du plasserer det lave antallet følgende ideen eller setningen du bruker som kilde for, vil du da dokumentere kilden på en Notes side på slutten av papiret. Note nummer 1 på Notes siden skal tilsvare den kilden du har brukt i hoveddelen av papiret for dette nummeret. Notater skal skrives inn en etter en, og bør være dobbel linjeavstand.

Hensyn

Selv sluttnoter alle deler lignende egenskaper, hvordan de er spesielt formatert avhengig av hvilken stil guide du må bruke. Husk at APA, MLA, og Chicago stiler alle krever at sitatene er konstruert annerledes når det gjelder hvor og hvordan data som forfatter, er tittel, copyright dato, og utgiver plassert. Se din stil krav før du fullfører sluttnoter.

Misforståelse

Mange mennesker forveksler sluttnoter med fotnoter. Vær oppmerksom på at de ikke er det samme. Selv om de begge bruker et hevet nummersystem i hoveddelen av teksten, er fotnoter plasseres nederst på hver side av teksten og ikke på slutten av papiret. De har også forstyrre flyten på papiret ved å ta opp plass nederst på hver side.

Advarsel

Ikke forvirre sluttnoter side for en bibliografi. Sluttnoter listen bestemte sider numre for hver kilde, mens bibliografier er rett og slett en alfabetisk liste over kilder du brukte. I en bibliografi, vil hver kilde bare vises en gang, mens på en sluttnoter side, kilder vises så ofte som du bruker dem.

Andre artikkelen

 • Slik skriver du et tema på en historie
 • hvordan å designe en kokebok å publisere
 • hvordan du kan lage dine egne bøker for barn
 • hvordan du søker etter slektshistorie poster online: billige slektsforskning
 • Slik skriver pov
 • Slik skriver du en haiku
 • hvordan du skriver bibliografien av en finansiell bok
 • hvordan å være ute av avvisning hoper
 • Slik skriver du en vinnende artikkel
 • hvordan du skriver og utgi barnebøker
 •