Slik kjører du en forfattere ’gruppe for kvinner

Slik kjører du en forfattere ’gruppe for kvinnerOrganisere en gruppe forfattere for kvinner i din kommune, og du vil bli overrasket over det vennskap du fremmer og den kreativiteten som blomstrer! Jeg skal skissere noen skriveøvelser din gruppe kan prøve i tillegg til ideer til temaer og mat

Du trenger:. .
Noen gode venner eller potensielle venner
Massevis av bærbare og penner.
Snacks og drikke.
En komfortabel stue eller spisestue hvor damene kan samles rundt.


en.
Ring venner og potensielle venner for en samling på hjemmet ditt. Jeg liker lørdag eller søndag ettermiddag når du kan somle lenger enn et par timer om du vil.
To.
Plan for litt snacks og drikke å dele med dine gjester. Avhengig av dag og tidspunkt, et utvalg av varm te med ost og kjeks kan fungere godt. Eller kanskje du vil planlegge en lys brunch med en salat og en quiche. Uansett hva du serverer, bør det være noe ganske lett å spise (ikke rotete mat) slik at du kan overgangen fra å spise for å skrive enkelt. Jeg fleste liker finger matvarer på grunn av dette.
tre.
Sørg for å fortelle dine gjester til å ta med bærbare PCer og penner eller gi et utvalg av forskjellige enkelt fag notatbøker og rull ball penner for dem. Du trenger ikke fancy bærbare eller tidsskrifter-vi er mer sannsynlig å være fri skriftlig vårt når vi gjerne skrive dårlig
4
Etter snacking eller spise, sitte ned i!. behagelige stoler i stuen, eller rundt et stort spisebord. En timer vil være nyttig å ha med deg. Begynn med en ice breaker øvelse. Be dine gjester til "freewrite" (skriv med redigering eller bekymre staving, tegnsetting, eller generelt å gjøre følelse!) Om navnene deres. Still inn timeren i 10 minutter. Prøv ikke å stoppe hånden flytter seg når du lar dine tanker om navnet ditt helle ut på siden.
Fem.
Når tiden er ute, dele høyt rundt gruppen hva som kom ut av øvelsen. Hvis noen ikke ønsker å dele, respektere deres ønsker, men minner dem om at det ikke blir noen dom fra gruppen om arbeidet. Når alle som ønsker å dele har, dykke inn i en mer provoserende øvelse. For eksempel, i 15-20 minutter har alle freewrite bruke ordene "jeg husker" som utgangspunkt. Bare skriv "jeg husker . . . " og fortsette derfra. Hvis du får problemer, gjenta "jeg husker . . . " til neste ord kommer til deg. Etter tiden er ute, dele det som kom ut av øvelsen. Gjenta øvelsen med "Jeg husker ikke . . . " og se hva som skjer da!
6.
Det er mange andre freewriting øvelser du kan gi til din skriver gruppen. På samme måte som "jeg husker /jeg husker ikke" prøve "Jeg føler /jeg ikke føler" eller "jeg tror /jeg tror ikke" eller "Jeg er /jeg ' m ikke ". Du kan også prøve mer rettet ber eksempel: Skriv om en gang du følte tapt. Skriv om noe som skremmer deg. Skriv om det første minnet du har. Skriv om den første gangen du husker møte språket. Mulighetene er uendelige!
7.
Slutt, for å lukke forfatteren gruppe samling, spørre om noen har noe arbeid de ønsker å dele som de har jobbet med på egenhånd. Tidlig i livet til gruppen din, kan du ha det ingen som snakker opp, men jeg lover at, som du får din gruppe går, er flere av medlemmene kommer til å begynne å jobbe med essays, dikt, historier og artikler som de vil ønsker tilbakemelding fra gruppen. Oppmuntre dette i din gruppe medlemmer.
8.
Alltid forlate gang i samling for å snakke om hva som foregår i hverandres liv. Writers 'grupper kan ikke bare inspirere til kreativitet, men vennskap også. Du vil bli overrasket over hvordan folk vil åpne opp etter å dele sin skriving. Livslange vennskap vil blomstre fra en dikters gruppe!

Tips og advarsler


 • Du kan kjøre forfatter's gruppe som Potluck og be gjestene til hvert ta en rett og en id¨¦ til en skriftlig øvelse å dele.
 • Prøv å flytte gruppen fra hus til hus hver uke eller hver måned. Endringen i landskapet vil endre din skriver.
 • Ikke bekymre deg om noen blir emosjonell når du deler skriver. Noen ganger skriver vi om sensitive emner. Støtte hverandre som du deler ditt arbeid.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å skrive en historie på en 5. klasse nivå
 • hvordan du oppretter et styre bok
 • Slik skriver du en gratis vers dikt
 • hvordan finne gratis klassiske litteratur for nedlasting
 • hvordan å bytte en bok for en annen bok
 • hvordan du be attester for en bok
 • hvordan å skissere romanen
 • hvordan å skrive og selge din første roman
 • hvordan legge til fold-ut seksjoner til kunst tidsskrifter og forandret bøker
 • hvordan å bekjempe writer’s block
 •