mordmysterie ideer

mordmysterie ideerKunsten av mord mysteriet er et vanskelig håndverk fordi det må være ulike elementer til å drive historien fremover. Uten overbevisende ideer, vil leseren eller seeren mister interessen, og den endelige loven blir et antiklimaks. Dette er bare små forslag for å få de kreative saftene renner

Opprett Monster

For hver historie, det må være en skurk som kjører detektiven eller helten gjennom dypet for å avdekke mysteriet. Den "monster" i historien din må være drevet av en mangel på noe i hans eller hennes eget liv. Prøv og legg generelle følelser av kjærlighet, begjær, glede, osv. Nå, skriv en bakgrunnshistorien for hvorfor denne personen ville være fraværende gjenstand for sitt ønske. Hvem? Hva? Hvor? Når? Hvorfor? Offeret kan selvsagt være hinder i veien for deres perverse lyst til det punktet der de tyr til mord. Eller at offeret kan få det monsteret ønsker, sparking sjalusi. Husk at motivet er like viktig som hvordan din monster opererer i en gitt setting.

Finn en Hero

Som Sherlock Holmes til Moriarty, må skurken har noen på hælene for å finne den døde kroppen eller organer spredt i hele historien. Lignende til å skape monster, må helten å være så komplisert eller drevet. Det ultimate målet er å fange skurken, men å ha noen som har problemer som ekteskapsproblemer, økonomiske, sosiale og /eller med intimitet. Helten behov som kant i rampen opp dramaet ved siden av edle søken for å avdekke mysteriet. Vær forsiktig med å lage noen som er for kynisk eller sløvet med verden som middelaldrende detektiv som er skilt og alkoholiker. Finne opp en karakter som er like unik som motivene er for morderen av historien.

The Chase

Det viktigste aspektet er jage etter skurken, enten det er trukket ut gjennom en roman eller bare en liten men intense delen av historien, men uansett hva det innebærer, er det om reisen. Den endelige åpenbaring er flott, men detaljering hvordan helten og skurken til slutt møter er enda bedre fordi leseren vil oppdage hendelsene som binder disse to mennesker sammen. Innstillingen skaper stemningen og atmosfæren der disse to er født, skjule og kamp. Ta to tilfeldige steder, for eksempel et sykehus og en togstasjon, for eksempel, som begynnelsen og slutten og la historien fylle hullene for å komme fra ett punkt til et annet. Husk forrige elementene som skaper særpreg begge. Les et par ekte forbrytelse historier å gjøre deg kjent med politiet prosedyre eller prøvelsene for å finne morderen.

Andre artikkelen

 • hvordan markedsføre boken med hjelp av biblioteket
 • hvordan finne en kreativ skriving workshop
 • hvordan sette opp en bok
 • hvordan å lese sakprosa
 • om robert frost
 • hvordan å distribuere en selv utgitt bok
 • om Jamestown
 • hvordan du kan utvikle historien ideer
 • hvordan å forberede en bok for utskrift
 • hvordan å skrive en historie om en helt
 •