hvordan å lage en barneklubb moteblad

hvordan å lage en barneklubb motebladInternett har åpnet døren for en rekke magasin utgivere som publiserer på hvert emne tenkelig. Nøkkelen til suksess i dette feltet er å finne et publikum med evne til å påvirke kjøpere. Kids kommer til å tenke en gang. Kombiner at målgruppen med den alltid populære tema for mote, og du kan ha en vinner på hendene. Finn ut hva det tar å sette sammen et moteblad for barn

trenger Du:
Desktop publishing softwareProfessional trykkeriet

Hvordan få en Kid's Fashion Magazine

.
en.
Study målgruppen medlemmer. Vet hva de er interessert i. Hold deg oppdatert på trender som påvirker målgruppen. Siden dette vil være et moteblad, holde seg à jour med dagens trender er av største betydning. Moteblader lever eller dør etter hvor godt de holder på toppen av hva som er hot.
To.
Navn til magasinet, og designe en logo. Tenk på bladet navnene du husker: ". Seventeen" "Glamour", "Cosmopolitan", "Young Miss" og Nå komme opp med noe like minneverdig for magasinet ditt. Velg et navn som omfatter hva bladet handler om. Unngå navn som er vanskelig å uttale eller så av veggen som ingen vil vite hva du om. Få ditt navn varemerkebeskyttet og registrert hos US Copyright Office.
Tre.
Design overordnet layout og innhold i magasinet ditt. Dette er viktig hvis du planlegger å ha mer enn én sak. Leserne liker å åpne siden til en kjent layout måned etter måned. Lesere vil vite at de kan slå til faste spalter og funksjoner. Dette gjelder unge lesere også. Bruk publiseringsprogrammer som Adobe InDesign eller Microsoft Publisher til å lage layout på bladet ditt. Lagre en mal, slik at du ikke trenger å gjøre det samme arbeidet måned etter måned.
Fire.
Lag din magazine innholdet. Hvis du ikke er en forfatter, er det på tide å leie en. Bedre ennå, hvis du kjenner noen som kan hjelpe deg å gjøre jobben gratis, så mye bedre. Det vil spare på publisering utgifter. Du trenger artikler, intervjuer, trivia, quizer og annet fyllmateriale for magasinet ditt. Det samme gjelder for illustrasjoner og fotografier. Husk å fjerne alle tillatelser kreves før du publisere noe du ikke har opphavsretten til, og være sikker på at du har en modell utgivelse for alle hans bilde vises i magasinet ditt. Hvis modellen ikke er myndig, innhente tillatelse fra hans eller hennes verge.
Fem.
Bruk publiseringsprogrammer å trekke sidene i magasinet dine sammen og gjør det kameraet klart. Når du har alt lagt ut slik du vil den skal se ut, lagre det som en Adobe PDF-fil og finne en skriver til å faktisk produsere magasinet. Det er ikke billig. Glossy dekker vil koste deg mer. Jo mer farge du bruker, vil den dyrere utskriften være. Hvordan bladet er bundet vil påvirke kostnadene. Noen skrivere tilbyr rabatter på større opplag. Diskutere alternativer med skriveren din før du leie ham til å gjøre jobben. Ikke vær redd for å ringe rundt og få pristilbud fra andre skrivere. Du har lagt ned mye hardt arbeid i å lage bladet. Du vil ha det ferdige resultatet til å måle opp.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en online bestilling på Barnes & Noble for store pickup
 • hvordan å skanne en bok og lagre til disk
 • Slik skriver du en (ren) limerick
 • hvordan du skriver et dikt
 • hvordan du får en barnebok utgitt i canada
 • Slik skriver du en teknisk bok
 • Slik skriver innstillingen for en historie
 • hvordan du får gratis bøker fra bookmooch
 • Slik skriver du en historisk bok
 • Slik skriver en krok for en bok
 •