ading1a "u003e hvordan du publiserer dikt u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e forberede manuskriptet

ading1a "u003e hvordan du publiserer dikt u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e forberede manuskriptetForbered Din Manuskript

Når du har en godt revidert utvalget av dikt å velge mellom, det er på tide å sette sammen et manuskript av poesi din. Du tror kanskje at det skrukkete papiret med gulnede kanter og kaffe flekker er et tegn på din bohem kunstnerisk dyktighet, men realiteten er at du er garanterer disse sidene vil få innblikk i enkelte redaktørs søppel kan.


Tro det eller ei, det finnes felles standarder som du bør følge for å ha en topp sjanse til å publisere poesi. Her er alle disse viktige tips:

* Skrifttype: Alltid skriv dikt på en datamaskin eller skrivemaskin. Bruk en klar skriftsnitt, for eksempel Times New Roman eller Courier. Bruk også en klar skriftstørrelse (10 poeng eller 12 poeng). Du kan skrive inn tittelen men du foretrekker: i STORE BOKSTAVER, understreket, uthevet skrift, som ren tekst, eller en kombinasjon av disse. Hvis linjene i diktet ditt inneholder kursiv, bruk understreking-dette gjør det enklere for redaktøren å få øye på. Husk, du prøver å gjøre redaktørens jobb enklere, ikke gjøre ham vasse gjennom hauger av skriving i dingbat skrifter.

* Papir: Bruk vanlig hvitt 8-1/2-by-11-inch papir. Ikke bruk papir, kartong eller strukturert eller spesielt avsluttet papir

* Side formatering:. Sett ditt navn og adresse i enten høyre eller venstre hjørne av side, og deretter mellomrom ned noen linjer om tittelen. Hvis diktet er uten tittel, bare sette "Untitled" på tittelen linjen og fortsette. Deretter plass ned noen linjer igjen og skriv diktet.

Fleste poesi markeder er fint med enkel linjeavstand strofer, men noen insisterer på dobbel linjeavstand. Så når du plukker hvor du skal sende dikt, lese retningslinjene for publikasjonen nøye.

Ha minst en 1-tommers margin hele veien rundt siden din .

Hvis diktet går videre til mer enn ¨¦n side, kan du skrive ". . . /2 "nederst til høyre på siden for å vise sin fortsettelse.

Angi om sideskiftet skjer midt i en strofe eller etter en, ved å skrive "[strofe break]" eller "[ingen strofe pause]" på nederst på siden.

Øverst på side 2, 3, 4 og resten, bare sette etternavnet ditt, diktets tittel og sidetall.


Ikke ha copyright merknader hvor som helst på poesi din. Ikke bare er det krenkende for redaktører-det vil virke som om du mistenker at de kan stjele arbeidet ditt -. Men diktene er opphavsrettslig bare av å skrive dem ned


* Proofread: Spell-sjekk din skriving og tegnsetting på en datamaskin, så har en venn gir diktene en endelig korrekturlest. Utilsiktet feilstavinger er død i et dikt.

Andre artikkelen

 • hvordan du sender en poesi manuskriptet til et forlag
 • hvor lett er det å få publisert?
 • om lydbøker
 • hvordan finne forfattere ’web ressurser
 • Slik skriver du en memoarer
 • hvordan de skal dyrke og vokse ditt talent
 • hvordan å skrive personlige poesi
 • om Humlesnurr
 • hvor er bøkene produsert?
 • hvordan du kan bestille bøker for en bokhandel
 •