hvordan finne bestille arrangementer i atlanta

hvordan finne bestille arrangementer i atlantaer Book hendelser en mulighet for ord-elskere til å samle og høre forfatterne snakke om arbeidet sitt, blander seg med andre lesere (og forfattere), kjøpe bøker, få autografer, oppmuntre barna til å være livslang lesere og lære om boken forlagsbransjen. Atlanta er et knutepunkt for yrende bok aktivitet. Som den største byen i sør, populære årlige arrangementer bringe turister fra hele landet og tiltrekke seg nasjonalt anerkjente forfattere som Gregory Maguire, Garrison Keillor, Stuart Woods og andre.
en.
Hyppige biblioteker og både kjede og indie bokhandlere. Se etter plakater, notater på oppslagstavler og lytte til boken arrangement skravling. Spør en ansatt om kommende bok arrangementer. Den Atlanta-Fulton Public Library system og The Georgia Center for the Book har aktive hendelse kalendere. Indie bokhandlere tilbyr en nisje bok hendelse markedet: Outwrite i Midtown har mange homofile og lesbiske forfattere, og har en aktiv hendelse program, selger Little Shop of Stories barnebøker og sponsorer barnas arrangementer, tilbyr The Venue i Decatur en eklektisk samling av opplesninger og signeringer og Wordsmiths bringer store navn forfattere og poeter i tillegg til månedlige avlesninger fra Georgia State University skriver studenter.
to.
Les Atlanta Journal-Constitution, både online og på trykk. Deres online system, Access Atlanta, gir kommunikasjon på hundrevis av boken hendelser. Søk etter eksakt dag eller en fremtidig dato og bestille hendelser vises i nabolaget ditt. Leter du etter en annen online ressurs? Creative avslapning har en bok hendelse søk som et alternativ til underholdning søk.
Tre.
Bli med i en lokal skriver gruppe eller organisasjon. Atlanta-baserte skrivegrupper, for eksempel Atlanta Writers Club, Southern Breeze og Atlanta Wordsmiths har aktivt medlemskap. Bygg en dialog med forfattere, lære om lokale bok arrangementer og oppdage skrive inspirasjon.
Fire.
Besøk Atlanta museer, høgskoler og universiteter. Emory University, Oglethorpe University, Agnes State College og Georgia State University har aktive engelske avdelinger og besøke forfattere 'serien. I tillegg, forelesninger Literacy Center og Margaret Mitchell House and Museum tilbyr populær forfatter og signeringer og har brakt i Garrison Keillor, Candace Bushnell og Mary Higgins Clark.
fem.
Delta på årlige bok arrangementer. Merk din kalender med boka hendelsene som trekker store folkemengder hvert år: The Decatur Book festivalen, Atlanta Book Festival og Book Festival i MJCCA. I tillegg hundrevis av kunstfestivaler forekommer året rundt i byen Atlanta, og kan tilby introduksjoner til lokale forfattere og illustratører, regional interesse bøker, fine og collectible bøker og biblioteket brukes boksalget.

Andre artikkelen

 • bevis boktrykk
 • Slik skriver du ikke stereotypiske tegn
 • hvordan å skrive en historie åpning
 • hva er en Ghostwriter?
 • engros boktrykk
 • hvordan å skrive en episk roman
 • hvordan roboter fungerer?
 • hvordan å lage unike hekle bokomslag
 • hvordan bruker et forlag eier en hverdag?
 • hvordan å identifisere litteratur skrevet under beat generasjonen
 •