hvordan å bli kjent med figurene dine

hvordan å bli kjent med figurene dineNår vi utvikler tegn på en roman eller novelle, vi ofte glemmer å tenke på sine innvoller. De er ikke dukker for å bli manipulert av oss, den store "guder" av skapelsen, men de er mennesker med følelser, motiver, indre konflikter og behov. Minst de er, hvis vi ønsker våre lesere til å kjøpe seg inn i våre butikker, og til å bli forelsket i vår karakter

Du trenger:.
Thoughtfulness
en hjerne.
ditt eget sett av følelser og behov for å trekke fra.


en.
Så, hvordan få et tegn til å leve? Velg en av dine viktigste tegn og tenke på hvordan han eller hun setter seg selv frem. Er det stort sett det du ser er hva du får, eller er det en klar forskjell mellom karakterens indre behov og de som de la se andre mennesker? Er det forskjell på hvem som figuren din er og hvem han eller hun ønsker å være? Dette er indre konflikter, kan du bruke til å skape konflikter i din karakter og konflikt mellom denne karakteren og andre i historien.
To.
Story er konflikt. Det ville være så blid som havregryn uten konflikt. Så, bestemmer den indre drivende trenger av hovedpersonen. Avhengig av historien, kan det være en eller to personer eller en større støpt. Tenk på det. Hva er deres mål? Hva vil kjøre dem på å forsøke å oppnå sine mål? Hva vil presse dem videre selv om /når de klarer å nå sine mål? Er figurene dine klar over deres behov, eller innser de dem gjør i løpet av historien, eller ikke før på slutten-eller ikke i det hele? Dette er for deg å avgjøre, men du trenger å vite hva disse behovene er selv om de ikke.
Tre.
Så, når du har opprettet hva disse behovene kan være, tenk på hvordan de kjører behovene ville føre til figuren din til å reagere på hva de situasjoner er i historien. Igjen, spenning og action er viktige. Hvis tegn sitter og snakker hele tiden det er tvilsomt at du får en veldig spennende historie. Grunn hva slags tiltak den nylig opprettet figuren kan ta i møte med ulike utfordringer og problemer. Tenk på hva det verste er at du kan gjøre skje med figurene dine og hvordan de ville stige (eller ikke ville stige) til utfordringen.
fire.
Tenk på hva som kan gjøre figuren din lykkelig eller ulykkelig, behagelig, eller ubehagelig basert på hva du har etablert som hans eller hennes indre karakter. Som et eksempel, ville en konsernsjef type ikke være behagelig å arbeide på et samlebånd. En prinsesse ville være ulykkelig i en trailer.
Fem.
Og ikke glem å vurdere hvordan andre karakterer i historien ville se hovedpersonen. Er han eller hun en helt /heltinne til dem? Er tegnet oppleves som slag, trukket tilbake eller kanskje skremmende. Hva slags ting ville de mindre tegnene gjøre for å prøve å assuage hovedpersonen, møte hans eller hennes behov eller hindre ham eller henne? Hvordan vil du hovedpersonen reagerer på de mindre karakterenes handlinger?
6.
Alle disse er ting å ta hensyn til når du utvikler tegn. Har noen ha en tic og alt noen andre i historien din kan gjøre er å stirre på det? Små ting lage "ekte mennesker" for leserne å elske eller hate. Tenk på disse vilkårene, og du vil lage minneverdige og kraftige tegn til å leve i din verden.

Tips og advarsler


 • husker, dine følelser må mate inn tegn og Seve som grunnlag for sine følelser
 • din indre konflikter kan tjene som eksempel for hvordan å skreddersy figurene dine "indre konflikter.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage minneverdige karakterer for lønnsom publisering
 • hvordan å publisere åndelige poesi
 • om å skrive en bibliografi
 • hvordan bli riktig forfattere kritikken gruppe
 • hvordan å bryte gjennom writer’s block
 • hva er poesi?
 • om hilsen vers
 • hvordan gjør en forfatter bokomslag?
 • hvordan finne riktig type bøker å lese
 • der for å bestille bøker
 •