hvordan å markedsføre boken din online

hvordan å markedsføre boken din onlineAvhengig bokforlag, eller bare jungeltelegrafen, å markedsføre den nye boken kan bli en frustrerende avfall av ønsketenkning. I stedet, ta initiativ og markedsføre boken din på nettet for å generere nye salg og vokse en bredere og mer målrettet publikum

Du trenger:!
Nettside og domenenavn
. google adwords kontoen.
Myspace og Facebook-kontoer.
PayPal-konto.


en.
Begynne å markedsføre din nye bok online ved å lage et nettsted med en handlekurv. Enhver besøkende til forfatterens side bør være i stand til å kjøpe bøker direkte fra deg hvis du er selvstendig publisert eller hvis du har tillatelse fra utgivere til å selge boken selv.
to.
Opprett en PayPal-konto for å utfylle ditt nettsted. Denne kontoen skal brukes til å behandle og motta betalinger, samt å gjøre noen forretninger transaksjoner som kan oppstå når som du markedsføre boken din online (betale for annonsering, rekvisita, domener, tjenester, etc).
3 .
Opprett en Google Adwords konto. Bud på søkeord som potensielle lesere kan skrive inn en søkemotor for å finne informasjon om emnet som boken dekker. For eksempel, hvis du skriver romantikk fiction, kan du by på ord som "romantisk", "fiksjon", "bøker," osv. Annonser bør lede direkte til salg siden. Selvfølgelig, vurdere budgivning på nisje søkeord som ikke er på langt nær så generalisert som nevnt ovenfor av hensyn til å unngå konkurranse.
Fire.
Market boken din online med en en-mot- en tilnærming ved å sette opp informasjon og litt salgsfremmende sider på Facebook og Myspace. Knytte kontakter med bokklubber, forfattere, forleggere, eiere av bøker butikker, etc. må være forsiktig så du ikke overpromote til enkeltpersoner som bruker Myspace eller Facebook utelukkende for sosiale formål.
fem.
vurdere å skrive for elektroniske publikasjoner som gir forfatternes bylines. Selv om du må skrive gratis, markedsføre boken din online ved å tilby dine bidrag tjenester til online publikasjoner i bytte for en rask sluttnote fremme publiserte arbeider.
6.
Bli online bokklubber, dikterens grupper, og samfunnet fora. Delta aktivt i grupper som kan være interessert i boken sjangeren. Vær forsiktig med å promotere den nye boken i en offensiv måte, og begrenser dine referanser til det. Ellers kan du bli utsatt for sanksjoner som for eksempel en slettet konto ved forumet mellommenn.
7.
Vurder å kjøpe flere domener å bruke for opprykk. Mens www. yournamehere. com kan generere et par treff, vurdere å kjøpe domener som vil tjene bare å omdirigere seerne til ditt nettsted. Selvsagt være relevant. Vær sikker på at alle som bruker domener du har kjøpt vil potensielt være på jakt etter hva din nye bok kan ha å tilby.
8.
Vurdere reklame direkte på nettsteder og nyhetsbrev for grupper med medlemmer som kan være potensielle lesere. Markedsføring en bok på nettet, spesielt hvis du er ny forfatter, betyr reklame rett foran en målgruppe. Tilbring reklame dollar godt ved å se for nyhetsbrev og nettsider som fremmer et publikum for boken din allerede.

Andre artikkelen

 • om døtre av månen
 • om professor McSnurp
 • om naruto tegn
 • Slik leser minst én bok i måneden
 • hvordan å markedsføre boken din online
 • hvordan en biografi arbeid?
 • Slik skriver du en villanelle dikt
 • hva er en fortelling?
 • hvor å fjerne mugg fra plastleke utstyr
 • om kreativ skriving
 •