om tekniske forfattere

om tekniske forfattereEngineering og naturvitenskapelige fag har benyttet tekniske forfattere i flere tiår. Nye næringer som nanoteknologi og avanserte klima vitenskap bruke tekniske forfattere til å gjøre et bredt publikum med nye konsepter og teknologier. Med fremveksten av cutting-edge teknologi, tekniske forfattere blir mer og mer etterspurt. De er sentrale i forståelsen og kommunisere med tett materiale til mange målgrupper

Fakta

Tekniske forfattere har ansvar for å formidle komplekse tekniske Materialet på en måte som er forståelig for publikum på ulike nivåer av kompetanse. Den forfattere utkastet, skrive og redigere tekst for å forklare vitenskapelige og tekniske konsepter, produkter, teorier og prosjekter. Tekniske forfattere spesialiserer seg ofte i et bestemt område, som teknologi, medisin eller helse. Tekniske forfattere kan fungere for industrien, skriver for et bestemt selskap, kan være ansatt i et kommunikasjonsbyrå, eller kan jobbe som frilanser.

Misforståelse

Den vanligste misforståelsen om tekniske forfattere er at de skriver bare manualer . Faktisk, tekniske forfattere håndtere alle former for tekniske dokumenter inkludert nettsider, white papers, faktaark, forskningsrapporter, utgivelsesdatoer media, forslag og en rekke andre dokumenttyper. Ofte, manualer og instruksjoner form bare en liten prosentandel av teksten er skrevet av tekniske forfattere. Som et resultat, tekniske forfattere er vanligvis godt bevandret i skriftlig for flere målgrupper og medietyper.

Funksjon

En teknisk forfatter skriver innhold og utfører informasjon design. Forfatteren viktigste oppgave er å forstå målgruppen og for å sikre at tekst, bilder, grafikk og layout arbeide sammen for å sikre brukbarheten av hvert dokument. For å gjøre dette, må tekniske forfattere utvikle en grundig forståelse av saksforholdet. Forfatteren får denne kunnskapen ved forskning, gjennomføre intervjuer og få førstehånds erfaring til å kunne skrive materiale for publikum på alle nivåer av forståelse.

Betydning

Arbeidet med tekniske forfattere har særlig betydning, bygge bro over gapet mellom fageksperter og publikum. Forfatterne arbeider med forskere og eksperter til å forstå og formidle nye, kompliserte teorier, forskning, eller produkter, og å forklare for publikum betydningen og viktigheten av saksforholdet. Tekniske forfattere tjener funksjonen av en objektiv utenforstående part med mer inngående kunnskaper enn vanlig.

Type

Mens "teknisk forfatter" er den mest brukte jobbtittel, kan andre titler være vitenskapelig forfatter, kommunikasjon assosiere, informasjon designer , publikasjoner koordinator, helse forfatter, teknisk dokumentasjon spesialist, engineering forfatter, eller dokumentasjon spesialister. Disse forfattere finnes i alle bransjer. Noen tekniske forfattere kan spesialisere seg i en form for media eller et dokument, mens andre er generalister. De kan også tjene andre i jobben, eller kan håndtere bare et bestemt område i tekniske dokumentasjon, for eksempel redigering.

Andre artikkelen

 • omsorg for plast sleder
 • Slik journal hver dag
 • Slik skriver du en kort historie
 • hvordan å skrive en skjønnlitterær bok gjennomgang
 • hvordan vasker cnas hendene ordentlig?
 • om ghostwriters
 • hvordan du lagrer pocketbøker
 • om Phoebe i gresk mytologi
 • hvordan å generere nye ideer å skrive om
 • tips på å skrive en selvbiografi
 •