om brosjyre utskrift

om brosjyre utskriftBrosjyre utskrift er en kritisk del av virksomheten for mange bransjer over hele verden. Ofte er et selskap offentlige image formet eller påvirket av sine brosjyrer, så det er ansett som en viktig del av markedsføringsmateriale. Trykking prosesser for brosjyrer er instrumental i utseende, følelse og inntrykk av et dokument. Moderne brosjyre utskrift er bemerkelsesverdig sofistikert, kulminasjonen av tiår med prøving og feiling

Historie

Utskrift oppstod i Kina, der håndverkere brukt. treplaten utskrift teknikker for å skrive ut på tekstiler og papir. De tidligste inkarnasjon av den moderne boktrykkerkunsten trykk var vanlig i Europa innen år 1300, hvoretter utskrift av dokumenter som bøker og forgjengere i brosjyren ble mer vanlig. I en bevegelig type system, ble tegnene kastet ut av en rekke metaller. De ble så flyttet på basert på innholdet i hver bok, brosjyre eller brosjyre. Movable type utskrift ble brukt i mange år.

Fordeler

Det meste av moderne brosjyre utskrift gjøres med digitaltrykk systemer. På denne måten, sender avsenderen bare en digital fil av en brosjyre til skriveren, som laster den inn i utskriftssystemet. Digital trykking av brosjyrer er kostnadseffektiv fordi skriveren kan produsere ulike visninger uten å måtte bruke samme sett med plater. På et digitalt system, er blekk eller toner ikke absorbert inn i papiret, men er i stedet lagt som et tynt lag på overflaten. På grunn av den enkle digitaltrykk, små opplag jobber er enkelt og kostnadseffektivt for forbrukeren og skriveren.

Time Frame

Avhengig av type, presisjon og størrelsen på utskriftsjobben, brosjyrer kan generelt skal skrives ut på kort tid. Med kostnadseffektiv online utskrift selskaper som VistaPrint eller PsPrint, kan kundene få sine brosjyrer trykket i så lite som ¨¦n virkedag for en ekstra avgift. Generelt kan de fleste brosjyre utskriftsjobber være ferdig på under en uke, slik at kundene en rask snuoperasjon og fleksibel brosjyre teller. For små bedrifter, er dette en uvurderlig tjeneste.

Typer

Noen selskaper eller enkeltpersoner velge å skrive ut sine egne brosjyrer for pris årsaker, som mindre partier har en tendens til å koste mer når sendt til store trykkerier. In-house skrivere for brosjyre utskrift spenner fra billig inkjet maskiner til dyrere laserskrivere. Andre selskaper velger en online skriver, og bedrifter som krever mer sofistikert eller sammensatte brosjyrer ofte velger å gå med en standard trykkeri. Med denne metoden, er kunden i stand til å få et fysisk bevis på brosjyren før hele utskriften er fullført.

Expert Insight

Når du skriver ut en brosjyre, ring skriveren for å finne ut sine foretrukne formater og spesifikasjoner før å sende filen for utskrift. Avhengig av utskrift systemer som brukes, skriveren kan kreve en bestemt fil format eller en spesifikk behandling av objekter og lag i filen. Hvis du er informert fra begynnelsen, kan brosjyren designer opprette filen med utskrift spesifikasjonene i tankene, og dermed eliminere nedstrøms problemer.

Andre artikkelen

 • hvordan finne en person noen å leie et hjem?
 • hvordan du lagrer pocketbøker
 • hvordan roboter fungerer?
 • hvordan å inspirere dine skrive selv
 • der for å bestille bøker
 • om brosjyre utskrift
 • om historien av Perseus
 • tips på å skrive en selvbiografi
 • omsorg for plast sleder
 • hvordan du be attester for en bok
 •