hvordan du får tilgang til gode

hvordan du får tilgang til godeHvordan å manifestere dine gode i 10 enkle trinn. Lesere vil lære å anvende trinnene til deres praktiske livet ved hjelp av prinsippene. Det er en oppsummering av John Randolph Priser 'bok, The manifestasjon Process: 10 trinn for å oppfylle dine ønsker publisert av fjerde Books
en
Denne artikkelen er et sammendrag av en bok om The Manifestasjon Process:. . 10 trinn til oppfyllelsen av dine ønsker av John Randolph Price, A Quartus bokutgivelse.
Jeg har funnet det veldig nyttig i mitt liv og i å dele den med andre gjennom min workshops, seminarer og forelesninger. Hvis du praktiserer eller gå gjennom de teknikkene du finner ditt liv overskriften på den måten du ønsker å se det også. Kanskje du kunne ha en venn gjør dette med deg eller en elsket en som deler dine drømmer.
Trinn 1 Prinsipp ÅPNING DITT HJERTE Dette er basert på åpne ditt hjerte og sinn til en åndelig natur. Det er tuning til at Tilstedeværelse og Guds kraft inne i deg. Hvis du ikke har denne du skal jobbe med tanke på strøm, noe som gir forskjellige resultater. For å få den fulle effekten av bevissthet om tilstedeværelse, føler det. Se innover og føle det.
To.
Trinn 2 Prinsipp for å velge "Get tanken på hva du vil så klar som du kan". Lag en liste over hva du vil putte den i skriftlig og forstå at dette er å velge.
Ved å velge du begynner å utøve herredømme i hele ditt liv. Ånden vil tale til deg gjennom intuisjon, guide deg til å velge enda større opplevelser. Alt det gode som Gud har for oss har allerede blitt gitt til virkelighet i oss, vårt Høyere Selv. Vi har alle ting akkurat nå, men vi må kreve det.
Tre.
Trinn 3 Prinsipp for AKSEPT Ånd kan ikke gjøre gaven tilgjengelig hvis du ikke aksepterer det. Bare det som du er villig til å akseptere vil bli din. Alle Guds gaver til deg er først i tanke form, og når vi aksepterer disse tankeformer et mønster av uttrykk for at tanken er etablert i bevisstheten. Når du velger hva du vil, aksepterer du at du mentalt og med fylde din følelse natur.
fire.
Trinn 4 Prinsipp for HA. Når du godtar noe, har du det selv om det er først i usynlig form. Når din bevissthet aksepterer at du har godtatt den, så det skifter fra en følelse av behov for å en av Ha. Joel Goldsmith "Ved å erkjenne at vi har, skal vi demonstrere HA. " Gå vekk fra "trenger" å vite at du allerede har og du skal se det skje for deg.
Fem.

Trinn 5 Prinsipp VISUALISERING Prinsippet om visualisering gjennom kraften av kreativ visualisering du er i den nærmeste nærhet til aktiviteten Guds-Mind. Denne kraften kalles fantasi. Gjennom fantasi, har vi makt til å endre ulykke i gunstige situasjoner, sykdom i helse, ulykkelighet inn joyousness.
6.
Trinn 6 Prinsippet om Kjærlighet Husk å elske det du ser. Generere varme og vakre følelse av kjærlighet og la det stråle igjennom bildene i tankene dine. Kjærlighet er kraften bak hele stakk av skaperverket. Gjennom kjærligheten vibrasjon, forene deg den bevisste, ubevisste og super bevisste faser av hjernen din, og du legemliggjøre mønsteret som representerer oppfyllelsen av begjær din.
7.
Trinn 7 Prinsippet av ord Ord som vi snakker forårsake vibrasjon i det universelle energifeltet og effekten av at vibrasjoner vil komme tilbake til oss i direkte samsvar med natur ordet. Dine ord kan ikke vende tilbake til deg ugyldig. Du la dine gode komme frem og du godt erklære det er gjort. The Universe sier og det er så.
8.
Trinn 8 Prinsippet om overgivelse Det betyr at vi helt villig akseptere veien, sannheten og lyset av vår høyere bevissthet. La Gud regne ut hvordan, og detaljene. Vi må komme ut av veien for å prøve å manipulere våre gode og hvordan det er å komme. Du vet du har overgitt når du ikke lenger er engstelige, bekymret, bekymret og demonstrerer negativ energi.
9.
Trinn 9 Prinsipp TAKKNEMLIGHET Ha en gledesfylt hjerte fylt med lovprisning og takk , en overveldende følelse og følelse av takknemlighet fordi du vet at dine problemer er løst og dine behov blir møtt. The Secret-være takknemlig mens gode er fremdeles usynlig! Det må være en dyp følelse av takknemlighet i ditt hjerte. Takknemlighet utgivelser en dynamisk strøm av åndelig energi til å gå før du kan utøve en mektig innflytelse i din verden. Det eliminerer negative mønstre i underbevisstheten forårsaket av utakknemlighet.
10.
Trinn 10 Prinsipp for ACTION Flytt til handling. Guds lov virker gjennom deg. Gjøre hva det er at intuisjon leder deg til å gjøre, NÅ! Alltid lytte til den indre følelsen for veiledning. Gud kan og vil møte våre behov. Vi må handle trofaste, være trofaste og arbeide som om vi har det vi ønsket.
Flytt fra frykt, tvil og bekymring. Rengjør huset, kontor, bil, verksted, etc. som det har aldri vært renset før, eller fullføre et prosjekt du har vært å sette av. Be Den Hellige Ånd hva du bør gjøre videre? Hør, som du blir fortsatt og lov. Dine handlinger vil eliminere din frykt. Følg hvert lede og retning Gud gir deg.

Tips og advarsler


 • Dette er lærerikt og underholdning bare. Ikke juridisk eller medisinsk rådgivning.
 • Andre artikkelen

 • hvordan bli en nanowrimo vinner
 • om elektrisitet eksperimenter av Benjamin Franklin
 • hvordan å bryte gjennom writer’s block
 • hvordan å veve historien inn i fiksjon
 • hvordan man skal bekjempe en utestengt bok
 • avistrykking
 • hvordan gjør en forfatter bokomslag?
 • Slik skriver du ikke stereotypiske tegn
 • hvor å fjerne mugg fra plastleke utstyr
 • hvordan du redigerer ferdig manuskript, får revisjoner mot publisert i barnas bokmarkedet
 •