hvordan du åpner en førskole

hvordan du åpner en førskoleSom dagens samfunn gjør utearbeidende foreldre normen, er det en økende etterspørsel etter kvalitet barnepass. Hvis du er en person som liker å hjelpe barn lære og vokse i et lekende miljø, deretter åpne en barnehage kan være den rette virksomheten for deg. For å komme i gang må du bli kjent med de lover i staten, har en idé om hvordan du vil kjøre din virksomhet og har en liten smart-up budsjett. Hvis det gjøres riktig, åpne en barnehage kan ikke bare være lønnsomt, men vil også gi en verdifull tjeneste til samfunnet.

Du trenger:
Leker
. Tabeller.
Stoler.
Puzzles.
Bøker.
Craft rekvisita.
Barnesenger eller matter.
Bedding.
"Sippy" kopper.
Plater.
Kjøkkenutstyr.
Yard tegn.
Flyers.


en.
Forskning lovene i staten ved å sjekke med statens Department of Human Resources. Det er viktig å kjenne til reglene og forskrift om åpning av en førskole i ditt område. Noen stater krever at alle potensielle førskole eiere å kjøpe en lisens før åpning for business, mens andre krever ingen lisens i det hele tatt, men alle stater krever at du må være registrert og en grense for hvor mange barn du kan ta vare på på en gang.
to.
Skaff riktig forsikring. Det er viktig at førskolen bedriften være tilstrekkelig forsikret i tilfelle et barn eller ansatte blir skadet når du er på skolens eiendom. Hvis du har tenkt å kjøre en førskole ut av hjemmet ditt, sjekk for å se om det er mulig å få en rytter spesielt for en i hjemmet barnepass business.
Tre.
Ta en førstehjelp og HLR klasse. Sjekk med din tilstand Institutt for Human Resources for å se om du er pålagt å skaffe et sertifikat i HLR og førstehjelp før du åpner en førskole. Husk at de fleste foreldre vil føle seg mer komfortabel å forlate sine barn i omsorg hvis de vet at du forberedt på en nødsituasjon.
Fire.
Lager din førskolen med riktig utstyr. Alderstilpassede leker og utstyr er avgjørende for å drive en lønnsom førskolen. Du må kjøpe leker som fremmer fin og grov motoriske ferdigheter, barn-størrelse bord og stoler, puslespill, bøker, håndverk forsyninger, barnesenger eller matter og sengetøy for hvert barn i omsorgen for, samt "sippy" kopper, tallerkener og andre bestikk.
fem.
Annonser ditt førskolen bedriften. Komme ditt navn kjent i samfunnet er avgjørende, spesielt når du prøver å tromme opp virksomheten. Jungeltelegrafen er alltid den beste form for reklame, så informere alle du kjenner at du er åpen for business og har plass tilgjengelig. Plassere en annonse i lokalavisen, og lage fargerike verftet skilter og magnetiske bil tegn.
6.
Klar en kontrakt for å presentere for nye kunder. Før du begynner å intervjue potensielle kunder må du lage en kontrakt som angir åpningstider, politikk om du vil akseptere syke barn, hvor mye du planlegger å ta betalt for undervisning og om det blir sent gebyrer for forsinket betaling. Du må også inkludere dersom du planlegger å bruke tid ut eller omdirigering som disiplin, og du må spesifisere lur tidsplaner og måltider. Ved å ha de regler og forskrifter som er skrevet ned i en kontrakt som begge parter er enige om, vil du avverge potensielle uenigheter med foreldrene nedover veien.
7.
Sett opp et intervju med potensielle kunder . Det finnes en rekke grunner til å sitte ned og ha en alvorlig samtale med foreldrene før du bestemmer deg for å registrere sine barn i førskolen. Du må finne ut om foreldrene er enige med ditt valg av pensum, og hvis det blir en konflikt i tidsplanene. Har familien enig med disiplin valg, og hvis ikke, kan du nå en avtale som begge sider vil være komfortabel med? Kjøre en førskole betyr at du er ansvarlig for pleie og velvære av en annen persons barn, og du vil at forholdet mellom forelder og omsorgsperson å være så respektfull og komfortabelt som mulig.

Tips og advarsler


 • Spar penger ved å kjøpe skolemateriell på garasje salg og auksjon områder.
 • Ikke melde et barn i din barnehage dersom foreldrene nekter å signere en kontrakt.
 • Andre artikkelen

 • hvordan exegete det nye testamentet
 • hvordan du be attester for en bok
 • Slik journal hver dag
 • hvordan du rengjør plast spille enheter
 • hvordan man skal fremme din roman: få tester
 • hvordan du tester dine skriveferdigheter for barn
 • hvordan å reparere en plast pool
 • tips på å skrive en selvbiografi
 • hvor å fjerne mugg fra plastleke utstyr
 • hvordan man skal bekjempe en utestengt bok
 •