hvordan å inspirere dine skrive selv

hvordan å inspirere dine skrive selvMitt svar for å oppnå dette er, "Get Yourself A Hobby". Vent, hva, sier du? Skriving er min hobby. Eller i det minste er det hva jeg kaller min hobby før jeg kan gjøre det lønne seg. Dessuten, jeg har ikke tid til å sløse! Um, ja, vel, jeg står ved min uttalelse

Du trenger:. .
Planter
blank bok.
blyant.
strikkepinner.
heklenålen.
Alt du kan holde i hendene og distrahere deg selv med.
.


en.
Som vi alle vet nå, eller i det minste de aller fleste av oss vet, er de to sidene av hjernen vår ganske annerledes. Den analytiske og kreative, bur inne at man kraniet med lite rom igjen for noe annet. Og dette kan, og til bety krig. Og den forferdelige konflikten kan bringe på ødeleggende treghet.
Så, hva kan vi gjøre? Vel, en ting er at vi ikke ønsker å analysere det i hjel! Hva du ønsker å gjøre er å mate den analytiske siden til den burps med metning, så gi den kreative siden frie tøyler til å løpe løpsk.
To.
Hvordan oppnå dette?
Jeg gjentar, får en hobby.
Her er min metode og det har fungert veldig bra gjennom årene. Og faktisk, det fungerer godt for noen form for skriving. Over min karriere har jeg skrevet romaner, artikler, gi forespørsler, manus og mer så jeg har testet denne metoden mer enn én gang.
Tre.
Hvis du vet hva prosjektet er ( i motsetning til fiske for ideer) den første tingen å gjøre er forskning og grunnarbeid. Finn ut alt du kan. Ta notater, besøker nettsteder judiciously. Mette selv. Enten det er bakgrunnen for en roman eller statistikk for en artikkel, egentlig hale den i.
fire.
Neste trinn, skal vi la det sive. Det er her hobby kommer i. Jeg har flere. Jeg jobber med perler og sølv. Du kan sjekke ut www. Silverstreak. etsy. com å se resultatene av at avhengighet.
Fem.
Jeg har vært kjent for å strikke (at ens virkelige avslappende-ja, folkens, selv for deg).
6.
Jeg har en blank journal dedikert til ingenting, men drodling. Hvilken Jeg plukker opp avhenger bare av humøret mitt. Hvis jeg er litt antsy den drodling vinner som regel ut. Jeg har side etter side fylt med sirkler, spiraler, stokk tall, tre og busk doodles, noe som kommer uten å tenke.
7.
Du ønsker kanskje å male med akvareller, eller har en skissebok hendig, gjøre ting vokse i hagen din, eller noe helt annet. Noe morsomt og enkelt for deg. Hold en miniatyr versjon av tidsfordriv på kontoret eller på arbeidsområdet slik at du kan gi den et par minutter når behovet slår deg.
8.
Hvis du liker hagearbeid, holde noen potteplanter. Bruk noen minutter på å vanne dem, knipe av døde blader, gir et snev av gjødsel. Hvis du er en doodler, holde papir hendig. Strikker? Noen små prosjekt du kan plukke opp og arbeide i for et par minutter. Vær kreativ og nyt deg selv.
9.
Så, hva betyr alt dette får forfatteren? Foruten fôring vår iboende trang til å utsette mener jeg. Enkelt. Når du flytter fra analytiske til det kreative (din hobby) det er en slags limbering opp. Forhåpentligvis dine analytiske side har vært ganske mye mett og tar en lur. Men snart, vil du sannsynligvis legge merke til at tankene begynner å flyte i bakgrunnen mens du drodling eller gjør noen annen form for kreativt arbeid. Hold en notatblokk i nærheten, men ikke gi etter og gi opp din hobby for tidlig. Gjøre notater, fortsette å spille en stund. Du vil bli overrasket over hvor mye raskere den kreativiteten vil flyte.

Tips og advarsler


 • dette er stor moro og en flott øvelse, men don ' t tillate den å fortære deg. Gi det litt tid, deretter gå tilbake til å skrive.
 • Selv gode på mange måter, kan dette også gi drivstoff til våre forfattere 'procrastination og hindrer deg fra å skrive. Finn en god balanse for deg.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å reparere en plast pool
 • hvordan man skal fremme din roman: få tester
 • tips på å skrive en selvbiografi
 • hvordan å dekke en pocketbok med klar plast film
 • hvordan bli en nanowrimo vinner
 • hvordan å inspirere dine skrive selv
 • hvordan exegete det nye testamentet
 • hvordan du kan publisere dine egne eBok gratis og selge den!
 • hvordan du rengjør plast spille enheter
 • hvordan å male to tone på plast modeller
 •